Şanlıurfa
DOLAR32.2308
EURO34.8028
ALTIN2425.8

Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti
Abone ol
Sahasında ağırladığı Kilisspor’u 7-0 yenen Viranşehir Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi. Böylelikle Viranşehir’in 37 yıllık 3. Lig hasreti sona erdi.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta mücadele eden ViranşehirBelediyespor, şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde hedefine ulaşmayıbaşardı. Ligin 24. Haftasında sahasında Kilisspor’u ağırlayan Viranşehir Belediyespor,taraftarının verdiği müthiş destekle rakibini gol yağmuruna tuttu. Sahadan7-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Viranşehir, sezonu şampiyonluklatamamladı ve 3. Lig’e yükseldi.

Viranşehir Eski İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayıViranşehir Belediye Eş Başkanı Bedriye Yorgun, ASKF yöneticileri ile çok sayıdataraftar izledi.

Maça hızlı başlayan Viranşehir Belediyespor, 2. Ve 35.Dakikalarda Ebubekir Yardım, 36. Dakikada da Mahmut Pascı’nın golleriyle ilkyarıyı 3-0 önde bitirdi. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren Viranşehir,58. Dakikada Mehmet Halil Danış, 63. Dakikada Ebubekir Yardım, 82. Dakikadaİbrahim Halil Zencirci ve 87. Dakikada Salih Kazan’ın golleriyle sahadan7-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Kilisspor karşısında 3 puanı 7 golle alan ViranşehirBelediyespor, puanını 67’ye yükselterek sezonun bitimine 2 hafta kalaşampiyonluğunu ilan etti. 3. Lig’e yükselen Viranşehir, 37 yıllık profesyonelfutbol liglerinde oynama hasretini sona erdirdi.

 

Viranşehir Belediyespor’un şampiyonluğu ilan etmesininardından ilçede büyük sevinç yaşandı. Maç sonunda Viranşehir Belediye Eşbaşkanı Bedriye Yorgun, Dem viranşehir ilçe başkanı  İbrahim öztür gülsüm öcalan ,teknik heyet ve futbolcular ile taraftarlar şampiyonluğudoyasıya kutladı. Viranşehir Belediye Eş Başkanı Bedriye Yorgun, sezonuşampiyonlukla tamamlayan Viranşehir Belediyespor’un teknik heyeti ilefutbolcularını tebrik etti.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik,yaşadıkları şampiyonluktan dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirterek, teknikheyet ve futbolcuları aldıkları bu şampiyonluktan dolayı tebrik etti.

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü,Kilisspor’u yenerek Viranşehir’in 37 yıllık yaşadığı 3. Lig hasretinisonlandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, bu başarıda emeği olanfutbolcularını, kulüp yönetimini ve tüm maçlarda kendilerini yalnız bırakmayantaraftarlarına teşekkür etti.

Viranşehir Belediyespor’un kaptanı Emrah Tuncel de,aldıkları bu şampiyonluğu Viranşehir halkına armağan etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçakale’de motosiklet denetimiÖnceki Haber

Akçakale’de motosiklet denetimi

Şanlıurfaspor evinde mağlup olduSonraki Haber

Şanlıurfaspor evinde mağlup oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar