Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Viranşehir Belediyespor son dakikada güldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir Belediyespor son dakikada güldü
Abone ol
Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Adıyaman Belediye Spor Kulübü’nü son dakikalarda bulduğu golle 3-2 yendi.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta zirvede bulunan ViranşehirBelediyespor, ligin 16’ncı haftasında deplasmanda Adıyaman Belediye Spor Kulübüile karşı karşıya geldi. Adıyaman’da müthiş mücadeleye sahne olan müsabakadagülen taraf Viranşehir Belediyespor oldu. Maça galibiyet parolasıyla çıkanViranşehir, 4’üncü dakikada Engin Yağmur’un golüyle 1-0 yenik duruma düştü.Geliştirdiği ataklarla rakip kaleye yüklenen Şanlıurfa temsilcisi, 20. DakikadaArif Bostancı ve 26’ncı dakikada Mahsuni Boztepe’nin golleriyle soyunma odasına2-1 önde girdi. Ev sahibi takım da, 43. Dakikada Muhammed İrfan Yavuz’ungolüyle skoru 2-2 yaptı ve iki takım da soyunma odasına beraberlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da kontrollü futboloynadı. Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, beklenen gol sondakikalarda geldi. Viranşehir Belediyespor, 90’ıncı dakikada Salih Kazan’ınpenaltıdan kaydettiği golle 3-2 öne geçti. Maçta başka gol çıkmayınca sahadangalip ayrılan takım Viranşehir Belediyespor oldu. Viranşehir Belediyespor’dateknik heyet ve futbolcular, Adıyaman’da alınan galibiyetin ardından büyüksevinç yaşadı.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik,Adıyaman’da alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, teknikheyet ve futbolcuları kutladı.

Her maça olduğu gibi Adıyaman Belediye Spor Kulübükarşılaşmasına da 3 puan parolasıyla çıktıklarını vurgulayan Kulüp BaşkanıÇelik, “Zor bir maç oldu. Ama yine de son dakikada bulduğumuz golle bu maçı da3-2 kazanarak, 3 puan almayı başardık. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.Kalan maçlarımızı da kazanıp sezon sonunda kupayı Viranşehir’e getirip,memleketimizin 3. Lig hasretini sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Adıyaman’da aldığı galibiyetle puanını 43’e yükselterekliderliğini sürdüren Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçileri olan ve aynıpuana sahip olan Siverek Belediyespor ile Kilis Belediyespor arasındaki puanfarkını 7’ye yükseltti. Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise sahasındaKahramanmaraş Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu olduÖnceki Haber

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan...

Haliliye’de iki grup arasında kavga çıktıSonraki Haber

Haliliye’de iki grup arasında kavga çıkt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar