Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Zabıta Ekipleri Kasaplar Çarşısını Demetledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta Ekipleri Kasaplar Çarşısını Demetledi
Abone ol
Viranşehir Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri halk sağlığına yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Viranşehir Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe sakinlerinin temiz, sağlıklı, taze ve güvenilir et tüketebilmelerini sağlamak amacıyla Kasaplar çarşısında yaptığı kontrollerde maske, mesafe ve hijyen şartlarına uyup uymadıkları yönünde denetim gerçekleştirdi.
Ekiplerin yaptığı uygulama hakkında konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci,  Kasaplar çarşısına yönelik denetim ve kontrollerin her gün devam ettiğini ve devam edeceğinin altını çizdi.
Vatandaşların sağlığı ve esenliği için Zabıta ekiplerinin 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu kaydeden Ekinci, “Halk sağlığı asla ihmale, ertelemeye gelemeyecek bir konudur. Bu nedenle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği öncelikli görevlerimiz arasındadır. Tabi amacımız, esnafımızı zor durumda bırakmak değil, bu konuda farkındalıklarını arttırarak vatandaşlarımızın temiz, sağlıklı ve güvenilir et tüketmesini sağlamaktır. Özellikle et satışı yapan esnafımızdan azami ölçüde hassasiyet bekliyoruz” dedi.
“Vatandaşlarımızın sağlığını olumsuz etkileyecek her türlü uygulamanın yakın takipçisi olacağız” diyen Ekinci, gerek et satışı ve gerekse gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik zabıta denetimlerinin artarak devam edeceğini söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’nın Hızlı Tren Konusu Ankara’da Yine Gündeme GeldiÖnceki Haber

Urfa’nın Hızlı Tren Konusu Ankara’da Yin...

Pakdemir’li Açıkladı: Şanlıurfa’da Kaç Fidan Dikilecek?Sonraki Haber

Pakdemir’li Açıkladı: Şanlıurfa’da Kaç F...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar