Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
Celal Çiftçi

Celal Çiftçi

Mail: [email protected]

"Bahtıda tahtıda kara Urfam,

"Bahtıda tahtıda kara Urfam,

Urfalı kardeşlerim sizlere soruyorum bizim vekil diye gönderdiğimiz kişiler ne yapıyor?

Bakıyorum sokaklarda vekilden geçinmiyor. Biz gazeteciler bile onlara ulaşamazken, onlar Urfa halkını kandırmaya çalışarak oy istiyorlar ve seçimler bitiği gibi onları Urfa'da bulamaz ve ulaşamazsın! Urfalılar onlara karşı dikkatli olun 

Peki Şimdi Vekillerimize soruyoruz, Urfa'nın hangi sorununu çözdünüz, hangi projeyi kazandırdınız? Ben cevaplıyayım yok!

Eskiden bir hürmet bir tevazu vardı, şimdi ise hiç kimsede samimiyet yok herkes işini halletmeye çalışıyor. Ne işi onu da kimse bilmiyor. 

Vekillik vatandaşın taleplerini Ankara’ya götürerek çözüm bulmaktan çıkmış. Kimisi 4-5 koruma arabası ile kimisi 15-20 polis escortu ile gezerek seçim çalışması yürütüyor. Kimse milletin derdine derman olmaya değil, ne kadar oy getirirsen o kadar paşasın ağasın derdinde. 

Birisi çıkar milletin parası ile birilerine yardım yapar ve bunu büyük bir hizmetmiş gibi sunar, Kimin parası ile kime yardım yapıyorsun ki Belediyelerin sosyal çalışmaları var bu yardımları yapmak zorundasın bu senin asli vazifen, lütuf değil. Birde kalkmış siyasi probaganda için bunu kullanıyorlar,  Yazık ettiniz Urfa’mıza çok yazık ettiniz. 

Peki şimdi sizlere soruyorum, Bu samimiyetsiz ortamda Urfalılar ne yapacak.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar