Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

3. Lig’e göz kırptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3. Lig’e göz kırptı
Abone ol
Viranşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Kahramanmaraş Kurtuluşspor’u 3-0’lık net skorla yendi.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta liderlik koltuğuna oturanViranşehir Belediyespor, ligin 17. haftasında sahasında KahramanmaraşKurtuluşspor ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı Viranşehir Belediye BaşkanıSalih Ekinci, ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan, Viranşehir Belediyespor KulüpBaşkanı Süleyman Çelik, yöneticiler ve çok sayıda taraftar izledi.

Zorlu karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan ve taraftarınındesteğini arkasına alarak hızlı başlayan Viranşehir Belediyespor, 25. dakikadaArif Botancı’nın golüyle 25. dakikada 1-0 öne geçti. Sağlı sollu ataklarlarakip kaleye yüklenen Viranşehir, bulduğu net gol pozisyonlarınıdeğerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya da güzel başlayan ve sahada etkili futbolortaya koyan Viranşehir Belediyespor, 55. dakikada Furkan Temir’in golüyledurumu 2-0 yaptı. Maçın skorunu tayin eden golü ise Salih Kazan kaydetti. Maçınson dakikasında sahneye çıkan golcü futbolcu Kazan, meşin yuvarlağı fileleregöndererek takımını 3-0 öne geçirdi. Bu skorla hanesine 3 puan yazdıranViranşehir Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet,  galibiyet sevincini taraftarıyla paylaştı.

Kurtulmuşspor galibiyetiyle puanını 46’ya yükselten ve enyakın takipçisine 7 puan fark atan Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki haftaise deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Maç sonrası soyunma odasına inen Salih Ekinci,  “O sene bu sene” diyerek, şunları söyledi:

“Beni bu sene Viranşehir’e mahcup etmediniz, güzel sonuçlaralıyorsunuz, lidersiniz. İnşallah bu sene Viranşehir Belediyespor’u elbirliğiyle 3. Lig’e yükseltip, özlemini sonlandıracağız”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birecik’te araç fıstık tarlasına devrildi! 1 ölü 2 yaralıÖnceki Haber

Birecik’te araç fıstık tarlasına devrild...

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 10 kişi tutuklandı!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 10...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar