Şanlıurfa
DOLAR32.5201
EURO34.6173
ALTIN2500.5

ADD Kitap Fuarına damgasını vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADD Kitap Fuarına damgasını vurdu
Abone ol
Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, tüm kitapseverleri ve aydın insanları kitap fuarına davet etti

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi, pandemi nedeni ile ertelenen, üç yıl aradan sonra tekrar Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen Karadeniz 7. Samsun Kitap Fuarında yerini aldı. Fuar boyunca halka açık olan standları tüm herkes gezebilecek. Fuarda ayrıca ADD  Samsun Şubesi tarafından söyleşiler, yazarların katılacağı imza günleri de yer alacak. 

“1 -9 Ekim 2022 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde; Karadeniz 7. Kitap Fuarında 2. Salon 252 stantında halkımız ile buluştuk“ diyen Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli: 
​“Standımızda Atatürk temalı hediyelik eşyaları, gönül dostlarımızın kitaplarının imza günleri ve satışlarını yaparak gelir elde ediyoruz. Bu gelir çatımız altında karşılıksız eğitim bursu verdiğimiz gençlerimiz için kullanılacak. Aydınlık ve çağdaş yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz için verdiğimiz eğitim bursunu çok önemsiyoruz. Üyelerimizi, gönül dostlarımızı, Samsun halkını destek olmaları için standımıza bekliyoruz.” Dedi. Atatürkçü ve çağdaş nesiller yetiştirmenin önemine dikkat çeken Özkefeli, “gençleri cemaat ve tarikatlara mahkum etmemek, aklın ve bilimin ışığında üreten ve sorgulayan bir nesil için var gücümüz ile çalışıyoruz. 
Laik sistemde aklın ve bilimin ışığında eğitime yeniden dönmek gerektiğini gücümüz yettiğince anlatacağız. Gençlik bizim aydınlık yarınlarımız olacaktır. Bu doğrultuda ADD olarak; ihtiyacı olan zeki çocuklarımıza burs vermeyi, verdiğimiz burs sayısını arttırmayı planlıyoruz. Atatürkçülere ve cumhuriyet aşıklarına sesleniyoruz: Ülkenin geleceği için hayati öneme sahip olan bu çalışmaya, vatandaşların destek vermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Add Samsun şube Standında her gün bir yazarın imza günü olacağını da belirten ÖZKEFELİ: “ 7-8-9 Ekim 2022 günleri; derneğimize bir köy okuluna kütüphane açarak destek olan Emekli Subay, Yazar , Kıbrıs Gazisi Sayın Atilla Çilingir yeni kitabı “Gece Yarısı Güneşi” imzası için İstanbul’dan gelerek standımızda olacak. Yine 7 Ekim 2022 günü Add Genel Yönetim kurulu üyemiz, Kar Leoparı Sayın Nasuh Mahruki Saat:17.00 de Tüyap Kongre Alanı 19 Mayıs Salonunda “Cumhuriyetimizin 100. Yılına doğru Türkiye “ söyleşisi ve ardından kitap imza için bizlerle olacak” dedi. 
Atatürk İlke ve Devrimlerinin bu Ülkenin tek kurtuluş reçetesi olduğunu söyleyen Özkefeli, aydınlık yarınlar için mücadelemiz hiç durmadan devam edecek dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Abdurrahim Albayrak ve Ahmet Tatlıses davette buluştuÖnceki Haber

Abdurrahim Albayrak ve Ahmet Tatlıses da...

Avrupa Müzik Topluluğu'ndan kınama mesajıSonraki Haber

Avrupa Müzik Topluluğu'ndan kınama mesaj...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar