Şanlıurfa
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı istifa etti - EK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı istifa etti - EK
Abone ol
Şanlıurfa’da AK Parti’de il başkanı olarak göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli istifa ettiği veya görevden alındığı yönünde iddialar ortaya atılan Abdurrahman Kırıkçı bugün istifa etti. Kırıkçı, milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti  Şanlıurfa İl Başkanlığında istifa şokuyaşanıyor. 2021 yılında Bahattin Yıldız’ın yerine il başkanlığına gelen AbdurrahmanKırıkçı görevinden istifa etti.

Abdurrahman Kırıkçı, bugün istifa dilekçesi genel merkezegönderdi.

Kırıkçı’nın göreve geldiği ilk günden bu yanasürekli istifa ettiği veya görevden alındığı yönünde iddialar ortayaatılıyordu.

Abdurrahman Kırıkçı, 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'ndeaday adayı olduğu için istifa ettiğini duyurdu. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kırıkçı, şu ifadelerikullandı:

"17 Şubat 2021 tarihinden itibaren Teşkilat BaşkanımızSayın Erkan Kandemir'in başkanlığında yürüttüğüm AK Parti Şanlıurfa İlBaşkanlığı görevimden 2023 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Aday Adaylığısebebiyle vermiş olduğum 16/03/2023-21 tarih ve sayılı istifa dilekçeminkabulüyle ayrıldım.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, davamıza hizmetsürecinde, desteklerini eksik etmeyen ve emeği geçen tüm Yönetim Kuruluarkadaşlarıma, İlçe başkanlarıma, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve YönetimKurullarına, Mahalle Başkanlarıma, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza,Meclis Üyesi arkadaşlarıma, tüm değerli şehir erkanına ve çok değerliŞanlıurfalı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, helallik diliyorum.

2023 Türkiye Yüzyılında 'Yeniden Güçlü ve Büyük Türkiye'için bir nefer olarak var gücümle Cumhurbaşkanımızın yanında ve onunyol arkadaşı olmaktan onur duyacağım. 'Durmak Yok Yola Devam'."

Abdurrahman Kırıkçı, 1971 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Hemsivil toplum alanında hem siyasi alanda görev ve aktiviteleri ile biliniyor.Yaklaşık 5 yıldır Suriye insani yardım platformunun koordinatör üyesi olarakçalışmalara katkı sundu. Bununla beraber Bölge Tabiat Varlıkları Koruma Kurulüyesi olarak da uzun bir süre görev yapan Kırıkçı, mühendislik veticari faaliyetlerine devam ediyor. Çevre mühendisi olan Kırıkçı'nın"çevre" ve "şehir" üzerine kapsamlı bir tez çalışması dabulunuyor. Evli ve dört çocuk babası olan Kırıkçı, orta derecede İngilizce,Arapça biliyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Ayhan selden etkilenen Karşıyaka Mahallesinde incelemelerde bulunduÖnceki Haber

Vali Ayhan selden etkilenen Karşıyaka Ma...

Kuru soğanın fiyatı uçuşa geçtiSonraki Haber

Kuru soğanın fiyatı uçuşa geçti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar