Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

AK Parti’nin milletvekili adayı Emin Önen çalışmalarına Karaköprü’de başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’nin milletvekili adayı Emin Önen çalışmalarına Karaköprü’de başladı
Abone ol
AK Parti’nin Şanlıurfa’dan ikinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Emin Önen, cuma namazını seçim çalışmalarına başladığı Karaköprü ilçesinde kıldı.

14Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi AK Parti’nin Şanlıurfa milletvekiliadayları seçim bölgesine dün gelmiş ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ınkatıldığı toplantıyla adayların tanıtımı yapılmıştı.

AK Parti’ninŞanlıurfa milletvekili adayları seçim çalışmalarına da hemen başladı. Partinin Şanlıurfa’danikinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Emin Önen, seçim çalışmalarını bugünKaraköprü ilçesinde sürdürüyor.

Emin Önen,cuma namazını ilçedeki bir camide kıldı. Önen’e Karaköprü Belediye BaşkanıMetin Baydilli ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da eşlik etti.

Milletvekiliadayı Önen, cami çıkışı vatandaşlarla sohbet etti.

Sonolarak Türkiye’nin 2017-2023 yılları arasında Pekin Büyükelçisi olarakgörev yapan Emin Önen, daha önce de AK Parti’den 23. ve 24. dönem milletvekiliolarak Şanlıurfa’yı TBMM’de temsil etmişti.

Emin Önen,namaz sonrası Metin Baydilli ve Sait Ağan ile Karaköprü’de esnaflarla bir arayageldi.

AK PartiŞanlıurfa Milletvekili Adayı Abdülkadir Emin Önen ziyarete ilişkin yaptığıaçıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Karaköprüilçemiz önemli ve hızla büyüyen bir ilçemiz. İlçe başkanımız Sait Ağan ve ilçeteşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlarımız ile bir araya gelip,taleplerini yerinde dinledik. Esnafımız ile hasret giderdik, Türkiye Yüzyılı’ndahedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimizedurmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Esnafımızın, vatandaşlarımızıntaleplerini ve önerileri bizim için yol göstericidir. Biz bunlarıönemsiyoruz. Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkürediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum‘’

AK PartiKaraköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ise yapılan ziyaretlerin çok önemli olduğunubelirterek, şunları kaydetti:

“Yaptığımızbu ziyaretler bizim için çok önemli. 2023 seçimlerinde CumhurbaşkanımızSn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı Karaköprü‘de inşaaedeceğiz inşallah. Hizmet yapmamız için ilçe halkının dualarına vedesteğine ihtiyacımız var. İlçenin kalkınması ilçeye verilen önemden geçer.Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerlevatandaşın ve talep ve isteklerini dinliyoruz. Bizi gönülden teveccüh ilekarşılayan vatandaşlarımıza, esnafımıza teşekkür ederim.”

KaraköprüBelediye Başkanı Metin Baydilli de her bir meslek her bir sektörün kendileriiçin önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Esnafımızbizim ailemizdir. Esnafımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Fırsatbuldukça onları ziyaret ederek taleplerini karşılamaya çalışacağız. Esnaf vevatandaşların bizi güler yüzle karşılamalarına çok mutlu olduk, ilgilerindendolayı teşekkür ediyorum”.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçakale iftarda buluştuÖnceki Haber

Akçakale iftarda buluştu

Şanlıurfa’da demir korkulukların çalındığı anlar kameradaSonraki Haber

Şanlıurfa’da demir korkulukların çalındı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar