Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Başkan Baydilli muhtarlarla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Baydilli muhtarlarla buluştu
Abone ol
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek hizmetlerin en iyi şekilde devam etmesi için 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

31 Mart yerel seçimleri içinCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafındanKaraköprü Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Mevcut Başkan Metin Baydilli31 Mart seçimleri için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Başkan Baydilli ilçedekimahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelirken, muhtarlara ilçeye vemahallelerine yapılan yatırımlar ile hizmetler hakkında bilgi verdi. ToplantıyaAK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti ŞanlıurfaMilletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanvekili HalitYaşar Keleşabdioğlu, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katılımgösterdi.

Muhtarları tek tekkarşılayıp sohbet eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, muhtarlarıntaleplerini de dinleyip not aldı. Başkan Baydilli toplantıda bir konuşmayaparak 8,5 yıllık başkanlık sürecinde ilçeye yapılan proje ve hizmetleriözetlerken, hizmetlerin artarak devam etmesi için muhtarlardan 31 Martseçimlerinde destek istedi.

Başkan Baydilli konuşmasındaşunlara değindi:

“Karaköprü’ye birliktehizmet etmenin gururunu yaşadığım kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelmektendolayı mutluluk duyuyorum. İlçemize yaptığımız projeler, hizmetler vehalkımızın teveccühü göz önüne alınarak Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyleilçemize yeniden aday gösterilmenin gururunu ve onurunu yaşıyorum.

Tabi ki sizlerin desteğiyle,oylarıyla bu göreve gelip bugüne kadar sürdürdüm. Sizin desteğiniz sayesindeKaraköprü’müze hizmet ettik ve İnşallah bundan sonra da hizmetimizisürdüreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere çok önem veriyor ve her zamanyanınızda olduğunu belirtiyor. Sizden de 31 Mart seçimlerinde hizmetlerindevamı, sizlere en iyi hizmeti sunmamız için yanımızda olmanızı, desteğiniziistiyoruz.

Biz 8,5 yıllık süreçteKaraköprü’yü ilmek ilmek işledik ve yaptığımız hizmetlerle, projelerle ilçemizedeğer kattık. 31 Martan sonra da bu hizmetlerimizi sürdürüp gerek merkezdegerekse kırsalda vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermeye devamedeceğiz.”

AK Parti Şanlıurfa İlBaşkanı Ali İhsan Delioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara verdiği öneme değinerek kendilerininde her zaman muhtarların yanında olduklarını ve taleplerini yerine getirmekiçin çaba gösterdiklerini kaydetti.

İl Başkanı Delioğlu, “MetinBaşkanıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sizin bizden taleplerinizi ona iletiyoruzve iletişimi güçlü bir başkan olarak hangi konu olursa olsun çözümü içingerekli hassasiyeti göstermiştir. Önümüzdeki dönemde de bunu arttırarakgöstereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

AK Parti ŞanlıurfaMilletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Karaköprü konu olduğunda her zaman hizmetinen iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Hiçbir zaman size hizmetetmekten geri durmadık. Karaköprü’ye daha fazla neler yapabilir diye çalıştık.Bundan sonra da bu hizmetlerin daha fazlasını sunmak için Metin Başkanımız veteşkilatımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantının sonunda BaşkanBaydilli ve protokol üyeleri mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çekinirken,muhtarlar da davetleri için Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yerlikaya açıkladı: 49 organizatör, 142 göçmen yakalandıÖnceki Haber

Bakan Yerlikaya açıkladı: 49 organizatör...

Başkan Canpolat: Haliliye’de vatandaşlarımız zaferini ilan edecektirSonraki Haber

Başkan Canpolat: Haliliye’de vatandaşlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar