Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Başkan Canpolat: Haliliye’de vatandaşlarımız zaferini ilan edecektir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Canpolat: Haliliye’de vatandaşlarımız zaferini ilan edecektir
Abone ol
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı ile birlikte Yunus Emre ve Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri dinledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ınkatılımıyla gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısında Haliliye BelediyeBaşkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, esnaf vevatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatıyla birliktesabahın erken saatlerinde esnafı ziyaret eden Başkan Mehmet Canpolat’a, İlçeBaşkanı Mustafa Bağmancı ve beraberindeki teşkilat üyeleri eşlik etti. Ziyaretprogramına Yunus Emre Caddesiyle başlayan Başkan Canpolat ve AK PartiTeşkilatı, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Vatandaşlardan gelen iletilerin çözümü içinilgili müdürlüklere talimat veren Başkan Canpolat, yürütülen çalışmalarlailgili bilgiler verdi. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan BaşkanCanpolat ve AK Parti Teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için dedestek istedi.

Vatandaşların ziyaret esnasında büyük teveccühgösterdiği Başkan Canpolat, daha sonra ise Cumhuriyet Caddesinde bulunanGöbeklitepe İş Merkezindeki esnafla buluştu. Her fırsatta halkla iç içe olanBaşkan Canpolat, burada da talepleri dinleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Canpolat yaptığı açıklamada şu ifadelereyer verdi:

‘‘Bugün güne Haliliye teşkilatımızla başladık.Sağ olsunlar onlarda ellerindeki afişleri, broşürleriyle birlikte sahayadağıldılar. Şuanda Cumhuriyet Caddesini geziyoruz, hummalı bir şekilde diğersaatlerde diğer programlara katılacağız. Saha da tüm teşkilat arkadaşlarımıztüm dostlarımızla birlikte yine Haliliye halkımızla buluşmaya, hemhal olmaya,onların dertleriyle dertlenmeye dua ve desteklerini istemeye devam edeceğiz.Halkımız sağ olsun, vatandaşlarımız sağ olsun göstermiş olduğu teveccühtendolayı vatandaşlarıma saygılarımı arz ediyorum. İnşallah Haliliye daha güzelbir Haliliye olacak, seçimde inşallah destekleriyle birlikte yine Haliliye’devatandaşlarımız zaferini ilan edecektir.’’

Başkan Canpolat, çekilen hatırafotoğraflarının ardından bölgeden ayrıldı.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Baydilli muhtarlarla buluştuÖnceki Haber

Başkan Baydilli muhtarlarla buluştu

Harran’da silah kaçakçısı gözaltına alındıSonraki Haber

Harran’da silah kaçakçısı gözaltına alın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar