Şanlıurfa
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Başkan Beyazgül: Gençler için spor merkezi sayımızı artırdık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Beyazgül: Gençler için spor merkezi sayımızı artırdık
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay gönüllüleri ile bir araya geldi. Şanlıurfa’da gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla spor salonları, gençlik merkezleri ve çok sayıda semt sahası yaptıklarını ve gençlerin bu merkezlerde iyi bir eğitim aldıklarını söyledi.

Şanlıurfa BüyükşehirBelediyesi ev sahipliğinde Millet Bahçesinde düzenlenen programa ŞanlıurfaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi HasanŞıldak, Yeşilay Şube Başkanı Aziz Çiftçi ile Yeşilay gönüllüleri katıldı.

Millet Bahçesindegerçekleşen programda Yeşilay Şanlıurfa Şubesinin bağımlılıkla mücadelede yaptıklarıfaaliyetler ele alındı.

Şanlıurfa’da gençlereyönelik faaliyetler kapsamında birçok branşta spor merkezi sayısınıartırdıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül, ‘’Aklımızı ve zamanımızı çok iyi kullanmamız gerekiyor. Aklımızı vezamanımızı kullanmaya engel olan işlerden biride bağımlılıktır. Aslında insanınzamanı kadar kıymetli bir şeyi yoktur. Her şey telafi edilebilir ama zamanıtelafi edemezsiniz. Kaybettiğiniz zaman hiçbir zaman kazanılamıyor. Zekamızı,aklımızı ve zamanımızı öldürecek işlerden uzak kalmamız gerekiyor. Bunu iyikullanmamız gerekiyor. En iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin zamanlarını nasıl iyideğerlendirebiliriz diye çalışmalar yaptık. 49 spor merkezi açtık. Buradaçocuklarımıza eğitimler veriyoruz. 1700’ün üzerinde madalya kazandık. Millisporcu sayımız 1 iken bu sayı 100’ün üzerine çıktı. Gençlik merkezleri açtık.Gençlik merkezi sayısı 3 iken bu sayısı 23’e çıkardık. Bütün ilçelerimizdegençlik merkezleri açtık. Çocuklarımızın hayal güçlerini kullanmaları amacıylaMezopotamya Living lab merkezini kurduk. Çocuklarımız bu merkezlerde robotikkodlama ve dijital çalışmalara katılıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz içinbilim merkezi kurduk. Gerek fizik, gerek ruhen gerekse akıl olarakçocuklarımızın hayal güçlerini ortaya koymaları bakımından gereken tümçalışmaları yaptık. Gençlerimiz için salon sporları açtık. Çocuklarımız bumerkezlerimizde güzel bir şekilde faydalanıyorlar. Çocuklarımıza güzel imkanlarsağlıyoruz’’ dedi.

Şanlıurfa Valisi HasanŞıldak ise gönüllülük esasıyla madde bağımlılığına karşı mücadele veren Yeşilayekibinin bağımlılıkta mücadelede öncü isim olduğunu söyledi.

Yeşilay Şanlıurfa ŞubeBaşkanı Aziz Çiftçi, ise bağımlılıkla mücadelede çalışmalar yaptıklarınısöyledi.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Şıldak Birecikli gençleri dinlediÖnceki Haber

Vali Şıldak Birecikli gençleri dinledi

Gazelhan tenekeci Mahmut mezarı başında anıldıSonraki Haber

Gazelhan tenekeci Mahmut mezarı başında...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar