Şanlıurfa
DOLAR32.2614
EURO34.6979
ALTIN2396.8

Vali Şıldak Birecikli gençleri dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak Birecikli gençleri dinledi
Abone ol
Vali Şıldak, Birecik’te gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı.

 

Vali Şıldak yoğun programınarağmen ilçe temaslarına kaldığı yerden devam ediyor.

Son olarak Viranşehir veCeylanpınar’ın ardından dün de Birecik’e giden Vali Şıldak, ilçe programınaesnaf ziyareti ile başladı. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran veİl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte, 11 Temmuz Caddesi güzergahındaesnafı ziyaret eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şıldak, ardındanEnver-Nebihe Karaata Kültür Merkezi’ne geçerek gençlerle buluştu.

Yoğun ilgi gören program ilkolarak Vali Hasan Şıldak’ın il genelindeki eğitim yatırımları hakkında bilgivermesi ile başladı. Amaçlarının Şanlıurfa’da her zaman eğitimi birinci öncelikolarak gündemde tutmak olduğunu ifade eden Vali Şıldak, gerek fiziki şartlarbakımından gerekse akademik bakımdan eğitim çıtasını yükseltmekte kararlı olduklarınıdile getirdi. Ardından gelen tüm soruları yanıtlayan Vali Şıldak, “Birecikgençliğinden umudumuz yüksek. Gençlerimize güveniyoruz ve onlara imkânsunulduğu takdirde neler başarabileceklerine inancımız tam. Birecik’te deböylesine bir tablo ile karşılaştık. Şahsım bizzat buradaki çalışmaları takipederek kaymakamlık ve belediye kapsamında eğitim alanındaki tüm çalışmaları elele vererek daha da güzel yerlere getireceğiz” dedi.

Vali Şıldak’ın ardındanKaymakam Mustafa Gürbüz ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam da birerkonuşma yaparak eğitim alanında her zaman gençliğin yanında olmaya devamedeceklerini ifade ettiler.

Gençlik Buluşması, sınavlarahazırlanan öğrencilere deneme kitapçığı dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimininardından sona erdi.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaköprüspor Akhisar deplasmanı hazırlıklarına başladıÖnceki Haber

Karaköprüspor Akhisar deplasmanı hazırlı...

Başkan Beyazgül: Gençler için spor merkezi sayımızı artırdıkSonraki Haber

Başkan Beyazgül: Gençler için spor merke...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar