Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Karaköprüspor Akhisar deplasmanı hazırlıklarına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprüspor Akhisar deplasmanı hazırlıklarına başladı
Abone ol
Son haftalarda puan kayıpları yaşayan Karaköprü Belediyespor, 23. haftada Akhisarspor’a konuk olacak. Kırmızı siyahlı takımın hocası Besim Durmuş, şampiyonluktan emin olduklarını belirterek, “Kesinlikle şampiyon olacağız. Akhisarspor’a kesinlikle 3 puan için gidiyoruz” dedi.

TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor,23. haftada pazar günü Akhisarspor’a konuk olacak. Kırmızı siyahlı takım kenditesislerinde Akhisarspor maçı hazırlıklarına başladı.

TeknikDirektör Besim Durmuş ve yardımcılarının tüm futbolcularla birebir ilgilendiğigözlenirken, oyuncuların moralinin de yerinde olduğu görüldü.

Akhisarspordeplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirten Durmuş, geçen haftaAğrıspor beraberliğinden gereken dersleri çıkardıklarını vurguladı. Durmuş, şunlarısöyledi:

“Biz kendiyolumuza bakıyoruz. Kesinlikle şampiyon olacağız. Akhisarspor’a kesinlikle 3puan için gidiyoruz. Orada kazanan davranışı ortaya koyup kazanarak dönüpyolumuza bakacağız. Bu hafta bu işlerin böyle olmadığını oynadıklarırakiplerimizin teşvik primi aldıklarını bizim maçta maçın dışından şeylerolduğunu hatta maç dışında inanılmaz şeyler ile karşılaştık. Onların ve hakemin,kırmızı kart vermediği yüzünden birçok kulübedeki arkadaşlarımız bize hizmeteden yardımcı arkadaşlarımız çoğu cezaya sevk edildi. Bu noktada çok mağdurolduk. Ama bu bize bir ders oldu. Kaybedilen 2 puan var. Onu hafta sonuAkhisarspor’u yüzde yüz kazanarak telafi edip yolumuza devam edeceğiz. Başkaaklımızdan zihnimizden hiçbir şey geçmiyor. Ama bir bedel ödedik. O bize dersoldu.”

Akhisarspor-KaraköprüBelediyespor maçı pazar günü Akhisar Stadında saat 14.00'te oynanacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa sınırında PKK/PYD mensupları yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa sınırında PKK/PYD mensupları y...

Vali Şıldak Birecikli gençleri dinlediSonraki Haber

Vali Şıldak Birecikli gençleri dinledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar