Şanlıurfa
DOLAR32.3332
EURO34.8585
ALTIN2391.3

Beyazgül, Viranşehir’de yapılan projeleri inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyazgül, Viranşehir’de yapılan projeleri inceledi
Abone ol
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir’de sürdürülen çalışmaları inceleyerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçelerimize yeni projeler katıyoruz, çok güzel işler yaptık” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir ilçesinde yapımı tamamlanan veyapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ilebirlikte ilçe merkezinde yaşanan trafik sıkışıklıklarını gidermek amacıyla ilçeyiMardin yoluna bağlayacak olan çevre yolu çalışmasını inceledi. BüyükşehirBelediyesi 8 kilometrelik çevre yolundaki Curcup Deresinde uzun ömürlü çelikköprü yapımını sürdürüyor.

Beyazgül ile Ekinci daha sonra ilçedeki Millet Bahçesi ileBüyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tren Yolu Kent Park’taincelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarlaViranşehir ilçesinin çehresinin değiştiğini anlatan Zeynel Abidin Beyazgül, “ViranşehirBelediye Başkanımız Salih Ekinci ile birlikte ilçede sürdürülen çalışmalarıyerinde inceledik. Çevre yolunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemizdekiMillet Parkımız tamamlanmış durumda ve ilçeye nefes aldıran Tren Yolu Parkındaincelemelerde bulunduk. Tren Yolu Parkımız daha önce tamamlanan bir parkımız.Hayvan Pazarı çalışmasında sonlara doğru geliyoruz. Mezbaha inşaatınınihalesini en kısa sürede yaparak ilçemize mezbaha kazandıracağız. İlçe BelediyeBaşkanlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçelerimizeyeni projeler katıyoruz. İlçemizde çok güzel işler yaptık. Birçok hizmetiyürüttük” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül’ün yaptığı yatırımlarla Viranşehir ilçesinin değerine değer kattığınıanlatan Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikteViranşehir İlçemize yaptığımız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yapılan veyapılacak olan yatırımları inceliyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye nefes aldıranYenişehir Mahallesindeki Tren Yolu Parkında inlemelerde bulunduk ve Milletbahçemizi gezdik. Çevre yolumuz ve çevre yolu üzerinde yapılan Çurçup Deresiüzerine kurulan köprüyü inceledik. Çevre yolunu yaz mevsimine kadar tamamlamayaçalışıyoruz. Viranşehir’de hayvan pazarımız yapılıyor. Viranşehir ilçemizde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu hattı tamamen yenileniyor.Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız ZeynelAbidin Beyazgül, Viranşehirimizin değerine değer kattı” diye konuştu.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuru soğanın fiyatı uçuşa geçtiÖnceki Haber

Kuru soğanın fiyatı uçuşa geçti

Siverek’te bir kişi otomobilde ölü bulunduSonraki Haber

Siverek’te bir kişi otomobilde ölü bulun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar