Şanlıurfa
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Canpolat belediye çalışanlarıyla iftar yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canpolat belediye çalışanlarıyla iftar yaptı
Abone ol
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediye çalışanlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

HaliliyeBelediyesi çalışanları, iftar sofrasında bir araya geldi Haliliye BelediyeBaşkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve eşiZeynep Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, HaliliyeKaymakamı Serap Özmen Çetin, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı vemeclis üyelerinin de katıldığı iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilavetiylebaşladı.

İftarınyapılmasının ardından konuşan Canpolat, deprem ve sel süresince sahadan bir anolsun ayrılmadan çalışan tüm çalışanlara teşekkür etti. Canpolat, konuşmasındaşunları kaydetti:

“Haliliyeilçemizde 12 mahallemiz selden etkilendi. Hamdolsun devletimiz, valiliğimiz,bakanlarımız buradaydı onların da desteğiyle Haliliye Belediyesi olarakmahallelerimizi üçüncü günün sonunda hep birlikte ayağa kaldırmanın gururunuyaşıyoruz. Bu gururu sadece şahsım olarak değil, sizler adına tümpersonellerimizle yaşıyoruz. Ben buradan sizlere teşekkür ediyorum.”

BüyükşehirBelediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’de, son günlerde yaşanan afetlerdeekiplerin gayretle sahada olduğunu ifade ederek, “Bu son zamanlarda hem depremhem de sel felaketi yaşadık. Bütün çalışanlarımız gayretle ayaktaydı. Hepinizeteşekkür ediyorum” dedi.

ValiSalih Ayhan ise birlikte ve beraberlik içerisinde tüm kurumların ortak birşekilde sahada büyük bir mücadele verdiğini kaydederek, konuşmasında şunlarısöyledi:

“Sizinburadaki birlikteliğinizin bir aile içi hukukunuzun güçlü olması, ekip ruhuiçerisinde hareket etmeniz sahada görünüyor ve hem depremde hem selde ben debuna şahidim. 11 il deprem yaşadı fiziki anlamda az hasar görsek de, psikolojikolarak çok yorulduk. Binlerce insana çadır kurmak, iaşe sağlamak, her türlüihtiyaçlarını karşılamak işte siz emekçilerin sayesindedir. Şanlıurfa çokbaşarılı bir süreç yönetti. Şanlıurfa’nın geçmişinde de geniş kitlesel bir olayyoktu.

Depremdehakikaten çok güzel bir çalışma örneği gösterdiniz. Bir ve beraber büyükşehirbelediyesi, ilçe belediyeleri, kaymakamlıklarımız, diğer kurumlarımız ve yerelyönetimlerimiz başarılı bir süreç yönetti. Depremden daha çok sel yordu ve buseli 10 gün içerisinde hayatı normalleştirmek çok büyük bir kahramanlık vebaşarı hikayesidir. Bu başarının arkasında bu ekip ruhu var, bu aidiyet ruhuvar”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa eğitim camiasının acı günü!Önceki Haber

Şanlıurfa eğitim camiasının acı günü!

Şanlıurfa’da göçüğün altında kalan 4 işçi kurtarıldıSonraki Haber

Şanlıurfa’da göçüğün altında kalan 4 işç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar