Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Emniyet Müdürü Aksoy, tedavi gören polis memurunu ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet Müdürü Aksoy, tedavi gören polis memurunu ziyaret etti
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, hastanede tedavi gören Polis Memuru İbrahim Halil Özalp’i ziyaret etti.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Özalp, Ekim 2024’te geçirdiği rahatsızlık sonrası yaklaşık 6 ay yoğun bakımda kaldı ve daha sonra yatağa bağımlı hale geldi.

Aksoy, polis memuruna geçmiş olsun dileklerini iletirken, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Müdürlüğümüz GAP Havalimanı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken, 23.10.2024 tarihinde rahatsızlanan, mesai arkadaşımız Polis Memuru İbrahim Halil Özalp’ı tedavi görmekte olduğu Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ettik. Kıymetli mesai arkadaşımıza acil şifalar diler, tez zamanda aramıza dönmesini yüce Allah'tan niyaz ederim."

Aksoy’un ziyareti, mesai arkadaşına moral vermek amacıyla gerçekleşirken, polis memurunun sağlık durumu ise hastanede takip edilmeye devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Gülpınar’dan Kurban Bayramı mesajıÖnceki Haber

Başkan Gülpınar’dan Kurban Bayramı mesaj...

AK Parti Şanlıurfa’da bayramlaşma programını duyurduSonraki Haber

AK Parti Şanlıurfa’da bayramlaşma progra...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar