Şanlıurfa
DOLAR32.2854
EURO35.0066
ALTIN2447.4

Erbakan’dan Şanlıurfalılara teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erbakan’dan Şanlıurfalılara teşekkür
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ programına katıldı. Başkan Gülpınar, ‘’Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’da doğmuştur. Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir ’’ dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından Ankara’dadüzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanlarıtoplantısına Genel Başkan Fatih Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan YardımcısıSuat Kılıç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar,Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İlBaşkanı Ahmet Yetimoğlu, Milletvekilleri, parti yönetim kurulu ve çok sayıdadavetli katıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Şanlıurfalıların tercihleriniMilli Görüş ve Yeniden Refah Partisinden yana kullandığını ve Türkiye genelindebüyük bir başarı elde ettiklerini anlatan Yeniden Refah Partisi Genel BaşkanıFatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar,Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İlBaşkanı Ahmet Yetimoğlu, Parti teşkilatı ve Şanlıurfalılara teşekkür etti.

31 Mart Yerel Seçimlerimde Belediye Başkanı seçilenBaşkanları tebrik eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘’Yenidenrefah partimiz 20 ilde yüzde 10'un üzerinde oy almıştır. 132 ilçede yüzde20'nin üzerinde oy almıştır ve 210 ilçede de yine yüzde 10'un üzerinde oyalarak belediye başkanlığını kazanmasa bile pek çok bölgede çok ciddi başarıgöstermiştir. Milletimiz tercihini Milli Görüşten ve Yeniden Refah’tan yanakullanmıştır. Bu sonuçlar Milli Görüşün ikinci 40 yılda yeniden şahlanışıdemektir ve Yeniden Refah Partimizin iktidar yürüyüşünün ayak sesleri demektir.Yeniden Refah Partimizle ilgili bütün algı operasyonlarına, karalamakampanyalarına, özel talimatlarla gerçekleştirilen Medya ambargolarına rağmengazeteci kılığına girmiş maaşlı trollerin bütün iftiralarına ve yalanhaberlerine rağmen teşkilatlarımız Yeniden Refah Partimiz bu başarıyı gösterdive milletimiz bütün bu algı operasyonlarına en güzel cevabı sandıkta tercihiniYeniden Refah Partimizden yana kullanarak vermiş olduk. Bu sebeple Azizmilletimize Yeniden Refah Partimize göstermiş oldukları bu teveccühten dolayıbir kez daha en içten teşekkürlerimi sunuyor seçim sonuçlarının ülkemizemilletimize insanlığa Yeniden Refah Partimize, Milli Görüş hareketine hayırlargetirmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Tabii ki milletimize teşekkürettiğimiz gibi seçim sürecinde bütün engellemelere, bütün imkansızlıklara,bütün ambargolara ve algı operasyonlarına rağmen fedakar bir şekilde disiplinlive gayretli bir şekilde çalışarak bu başarıyı ortaya koyan tümteşkilatlarımıza, belediye başkan adaylarımıza ayrı ayrı teşekkürler ediyorum.Cenabı Allah hep birlikte çok daha büyük başarıları çok daha büyük zaferleriyaşamayı, bu aziz milletin derdine derman olmayı bizlere ve bu salonda bulunankadrolara nasip eylesin. Bugün ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışımız daaslında yeni ortaya çıkmış bir anlayış değiliz 1989 ve 1994'te uygulanan MilliGörüş belediyeciliğinden köklerini almaktadır. Rüşvet alanda veren de melundurtabelasını belediyelerin giriş kapısına asarak Belediyelerde ahlaklıbelediyecilik dönemini başlatmış, Beyaz Masa uygulamasıyla belediyenin kapılarınahalka açıp belediye ile halk arasındaki duvarları yıkmıştır’’ dedi.

Milli Görüş geleneğinin milletin en büyük servetiolduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet KasımGülpınar, ‘’Yeniden Refah Partisi 23 Kasım 2018 tarihinde kurulan 7 yıllık birsiyasi parti olmasına rağmen aslında çok öncesinden başlamış bir yürüyüşün,ayak sesleriydi. Yeniden Refah Partisi, bu topraklarda asırlardır hüküm süren,Anadolu’yu Anadolu yapan değerlerin temsilcisidir. Bu yürüyüş, bu hareketinliderliğini yapan, Merhum Hocamız, Necmettin Erbakan’a uzanan bir yürüyüş, birmücadeledir. Merhum Erbakan Hocamızdan bizlere miras kalan “Milli Görüş Ruhu’’bizim, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesidir. Birlikte yürümenin,zorluklara hep beraber karşı durmanın, azimle, inançla, kararlılıkla mücadeleetmenin anlamı bu ruhta gizlidir.

Türkiye, ahlakı merkezine alan bir yönetim anlayışınıMillî Görüş ile tanıdı.

Rant peşinde koşmayan, makam ve rakam için değil Allahrızası için hizmet eden Milli Görüş kadroları, tarihimizde müstesna bir yeresahip oldu’’ dedi.

Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla Türkiye siyasetindeyeni bir dönem başladığının ve önceki dönem belediyelerde rant ve yolsuzluknedeniyle, haramın karıştığı belediyelerde bereketin kalmadığını ve bu rantınönüne geçmek için yola çıktıklarını anlatan Başkan Gülpınar, ‘’Rantçı Belediyecilik’anlayışıyla ahlak ötelenmiş, şehirlerimiz yok edilmiştir. Kaçak katlar, betonyığınları, torpilli alımlar, fesat karışmış ihaleler muteber olmuş; helalkazanç, alın teri, temiz hava, yeşil doğa değersiz görülmeye başlanmıştır.Faizle borç batağına sürüklenenler, yolsuzlukla haram sofralarına düşkünolmuşlardır. Kurumlarımız çürümüş ve maalesef ahlak çökmüş durumdadır. Burantçılar, ihalelere fesat karıştırarak, helale haram bulaştırıyorlar.

Haramın normalleştiği bu belediyelerde, bereket kalmamış,İsraf denizinde batan bu belediyeleri yönetenler, son ana kadar yolsuzluğa,israfa, adam kayırmacılığına devam etmişlerdir’’ dedi.

Milletin derdine derman olmak için hizmet ettiklerini veMilli Görüş’ün milletin derdine çare olacağını ifade eden Başkan Gülpınar,Milletimiz ve memleketimiz büyük tehlikelerle karşı karşıya kalmıştı. Ancak,milletimizi çaresiz, memleketimizi ümitsiz bırakamazdık. En zor zamanlardasorumluluk üstlenen, milletini canından aziz bilen bu memleketin evlatlarıolarak Türkiye’ye yeniden refahı getirmek için ayağa kalktık. Milletimizin tümdertlerine çare olacak, tüm yanlışları durduracak bir hizmet anlayışıyla yolarevan olduk ve meydanlarda gür sedayla hep şunu haykırdık: “Millî Görüş, milletimizi‘Ahlaklı Belediyecilik’ ile tanıştırmak için yine hazır. Emin olun ki,yolculuğuna ahlak üzerine başlayanlar, yoldaki engellere aldırış etmeden bugünde azim ve kararlılıkla yürümektedirler. Çıktığımız bu yolda, ErbakanHocamızdan aldığımız ilhamla, yozlaşmış siyaset anlayışına karşı yüreğimizdebir ümit tohumu yeşertiyoruz. Yeniden filizlenen bu tohum, milletimizi huzur,sevinç ve refaha kavuşturacaktır’’ dedi.

Başkan Gülpınar, Yeniden Refah, Türkiye’ye ‘AhlaklıBelediyecilik’ getirecek! Geçmişimizden aldığımız ilham ve tecrübe ile diyoruzki: Şimdi, milletimizin 1989 ve 1994 yıllarından dün gibi hatırlayacağıbelediyecilik ile Türkiye’yi yeniden buluşturmanın vakti geldi. Artık ‘AhlaklıBelediyecilik’ vaktidir! Millet milli görüş belediyeciliğini hatırladı. İşte 31Mart Yerel Seçimlerinin sonucu göstermiştir ki; Milli görüş ruhu “YenidenRefah” Kadrolarıyla Şanlıurfa’dan yeniden dirilmiştir. Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’dadoğmuştur. Önce ahlak diyerek Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffakkılsın’’ diye konuştu.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yükseldi! “Zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durun”Önceki Haber

Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yüks...

Haliliye’de pompalı tüfekle intihar girişimi!Sonraki Haber

Haliliye’de pompalı tüfekle intihar giri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar