nihat çiftçi
Şanlıurfa
DOLAR32.3273
EURO35.078
ALTIN2280.9

Eyyübiye Belediyesi çölyak hastalrının yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye Belediyesi çölyak hastalrının yanında
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde düzenlenen programda, ilçede yaşayan 450 Çölyak hastasına glütensiz gıda paketi dağıttı.

Sosyal Belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplamaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, ilçede yaşayan çölyak hastalarını da unutmuyor. İlçe genelinde bulunan çölyak hastalarına dağıtılmak üzere glütensiz besin maddelerini içeren 450 gıda kolisi, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde düzenlenen programla, Çölyak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğan’a teslim edildi. Programa; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Çölyak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğan ile Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller katıldı. Glütensiz özel ekmek ve unlu gıdalar tüketmek zorunda olan çölyak hastaları için hazırlanan gıda paketlerinde; mısır unu, karışık puding, tatlı kurabiye, tuzlu kurabiye, mini kek, çikolata, makarna, un ve köftelik bulgur bulunuyor. İlçe genelindeki dezavantajlı grupların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kuş,” Dernek Başkanımızdan da Allah razı olsun. Bizlerle birlikte hareket edip, kardeşlerimize periyodik bir şekilde ulaşıyoruz. “ dedi.

Glütensiz gıda paketi dağıtımında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren dezavantajlı kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapacağımızı ifade etmiştik. Eyyübiye Belediyesi olarak bu kardeşlerimize yardım yaptık ve yardım elimizi uzattık. Tabii İlçemizde ciddi manada çölyak hastamız var. Hasan kardeşimizin özel insan dediği özel olarak adlandırdığı bizim içinde özel olan kardeşlerimize bugüne kadar yardım elimizi uzattık. Çölyak hastası kardeşlerimiz şunu bilsin ki Hasan Doğan gibi kendilerini temsil eden bir değer var, her platformda çölyak hastalıklarını savunan onlar için taleplerde bulunan bir Başkanları var. Ben öncelikle çölyak hastalarına ve yakınlarının adına Hasan Doğan’a şükranlarımı iletiyorum ve teşekkür ediyorum. Bugüne kadar nasıl çölyaklı kardeşlerimize yardım elimizi uzatmışsak bundan sonra da çölyaklı kardeşlerimizin yanında olacağız. “ dedi.

Çölyak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğan ise Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Bugün Eyübiye İlçemizdeyiz. İlçe diyoruz ama bir İl kadar. Eyyübiye İlçemizde 466 tane Çölyaklı kardeşimiz var ve bu sayı Urfa’da en çok Eyyübiye İlçemizde. Bugün Eyyübiye Belediyesi olarak İlçemizde yer alan Glütensiz Gıda paketi dağıtımı periyodik olarak dağıtılıyor. Eyyübiye Belediyesine sonsuz teşekkürlerimi ederim. Bu malzemelerin temini ve dağıtımı için özellikle bu malzemelerinin korunması ve zengin içeriğinden dolayı ben bulunduğum dernek adına Başkanımız Mehmet Kuş’a sonsuz teşekkürler ederim. Bu malzemeleri hem temin edip hem de evlerine dağıtıyorlar. Bir kez daha çalışanlara ve Başkanımıza teşekkürlerimi sunarım.” Şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Kira öder gibi ev almak yerine ev alır gibi kira ödüyoruz”Önceki Haber

“Kira öder gibi ev almak yerine ev alır...

Vatandaş bu durumdan şikayetçi...Sonraki Haber

Vatandaş bu durumdan şikayetçi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar