olay sağ
olay sağ
Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Çok Çocuklu Ailelere Askerlikte Yeni Düzenleme Geliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çok Çocuklu Ailelere Askerlikte Yeni Düzenleme Geliyor!
Abone ol
ANKARA – Aile Yılı kapsamında çok çocuklu ailelere yönelik yeni destek adımları atılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı (MSB), askerlik uygulamalarında çok çocuklu aileleri ilgilendiren yeni bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara’da medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda düzenlemenin detaylarını paylaştı. Bakan Güler, Cumhurbaşkanı tarafından ilan edilen Aile Yılı çerçevesinde tüm kurumların kendi alanlarında katkı sunmaya çalıştığını belirterek, MSB’nin de bu doğrultuda hazırlık yaptığını söyledi.

 

Yeni düzenlemeye göre, 3 çocuğu olan ailelerin bir çocuğu, 4 çocuğu olan ailelerin ise iki çocuğu, askerlik görevini istedikleri ilde yapabilecek. Konuya ilişkin çalışmaların sürdüğünü ifade eden Bakan Güler, hazırlanan görüş ve önerilerin önümüzdeki dönemde kamuoyuyla paylaşılacağını dile getirdi.

 

Aile yapısının güçlendirilmesine büyük önem verdiklerini vurgulayan Güler, Milli Savunma Bakanlığı olarak Aile Yılı kapsamında atılabilecek adımlar üzerinde çalışmaların devam ettiğini kaydetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da 571 Öğrenci Hafız OlduÖnceki Haber

Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da 571 Öğre...

Çiftçilere 2 Milyar 5 Milyon Liralık Destekleme Ödemesi YapılıyorSonraki Haber

Çiftçilere 2 Milyar 5 Milyon Liralık Des...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar