Şanlıurfa
DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0

Haliliye Belediyesi ile üreten kadınların el emekleri sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye Belediyesi ile üreten kadınların el emekleri sergilendi
Abone ol
Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevlerinde kadınların ürettiği el emeği ürünler, “Hayat Boyu Öğrenme” projesi kapsamında sergilendi. Kursiyerlerin yıl boyu esere dönüştürdüğü ürünler büyük beğeni topladı. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkeziişbirliği ile Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevlerinde üretenkursiyerlerin el emeği ürünleri sergilendi.“Hayat Boyu Öğrenme” projesi kapsamında Haliliye BelediyesiEyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde sergi düzenlendi. HaliliyeBelediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Süleymaniye, AhmetYesevi ve Sırrın Milletevleri ile Osmangazi Hanımlar Konağında üreten kadınlar,bu etkinlik ile el emeklerini görücüye çıkardı. Dikiş nakış, elsanatları ve ahşap boyama atölyesinden eğitim alan kadın kursiyerlerin, ustaöğreticiler iş birliğiyle ürettikleri ve kullanmadıkları eşyalarınıdönüştürdükleri eserleri büyük beğeni topladı. El emeklerini sergileyen kursiyerler ise HaliliyeBelediyesi’nin sunduğu imkanlar ile verimli zaman geçirdiklerini ifade ederek,ürettikleri çeşitli ürünler ile aile ekonomilerine katkı sağladıklarınısöyledi. Milletevlerinde sunulan Kreş hizmetiyle çocuklarını da gönülrahatlığıyla bırakabildiklerini kaydeden kadınlar, sağlanan imkanlardolayısıyla Belediye Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti. Öte yandan, Haliliye Belediyesi bünyesinde kadınlara yönelikhizmet veren kurs kayıtlarının devam ettiği aktarıldı.BİHA

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkeziişbirliği ile Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevlerinde üretenkursiyerlerin el emeği ürünleri sergilendi.

“Hayat Boyu Öğrenme” projesi kapsamında Haliliye BelediyesiEyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde sergi düzenlendi. HaliliyeBelediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Süleymaniye, AhmetYesevi ve Sırrın Milletevleri ile Osmangazi Hanımlar Konağında üreten kadınlar,bu etkinlik ile el emeklerini görücüye çıkardı.

 Dikiş nakış, elsanatları ve ahşap boyama atölyesinden eğitim alan kadın kursiyerlerin, ustaöğreticiler iş birliğiyle ürettikleri ve kullanmadıkları eşyalarınıdönüştürdükleri eserleri büyük beğeni topladı.

El emeklerini sergileyen kursiyerler ise HaliliyeBelediyesi’nin sunduğu imkanlar ile verimli zaman geçirdiklerini ifade ederek,ürettikleri çeşitli ürünler ile aile ekonomilerine katkı sağladıklarınısöyledi. Milletevlerinde sunulan Kreş hizmetiyle çocuklarını da gönülrahatlığıyla bırakabildiklerini kaydeden kadınlar, sağlanan imkanlardolayısıyla Belediye Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi bünyesinde kadınlara yönelikhizmet veren kurs kayıtlarının devam ettiği aktarıldı.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viranşehir’de fosseptik çukuruna düşen çocuk hayatını kaybettiÖnceki Haber

Viranşehir’de fosseptik çukuruna düşen ç...

YKS’nin ilk oturumu başladı!Sonraki Haber

YKS’nin ilk oturumu başladı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar