Şanlıurfa
DOLAR32.3698
EURO34.8067
ALTIN2393.3

Haliliye’de kadınların adresi hanımlar konağı oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye’de kadınların adresi hanımlar konağı oluyor
Abone ol
Haliliye Belediye tarafından kadınlar için hizmete sunulan Hanımlar Konağı, Osmangazi Mahalle sakinlerinin adresi oldu. Buradaki kurslarla hem meslek öğrenen hem de spor yapma imkanı bulan kadınlar, zamanlarını çeşitli hobiler edinerek değerlendiriyor.

Kadınlara yönelik kurslarla hem mesleköğrenmeleri hem de aile ekonomisine katkı sunmaları hedeflenirken, ilçeyeikincisi kazandırılan Hanımlar Konağı yoğun ilgi görüyor.

 Osmangazi Mahalle sakinlerinin hizmetinesunulan Hanımlar Konağı ile bölgedeki kadınlara vakit geçirebilecekleri birortam sunuluyor. Merkezde sunulan dikiş-nakış atölyesi, ahşap boyama atölyesive trikotaj kurslarından usta öğreticiler eşliğinde eğitim alan kursiyerler, elemeklerini sergiliyor. Aldıkları eğitimlerle hem meslek öğrenen hem dekullanılmayan ürünlerini burada değerlendiren kadınlar, hoş vakit geçiriyor. Boşzamanlarını bu kurslardan aldıkları eğitimlerle değerlendirdiklerini belirtenkursiyerler, yeni hobiler kazandıklarını ifade ederek, duydukları memnuniyeti HaliliyeBelediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek dile getirdi.

 Bu kursların yanı sıra spor hocası eşliğindesunulan fitness salonunda spor yapan kursiyerlere ise sağlıklı yaşamın ipuçlarıöğretiliyor. Kendilerine verilen program dahilinde düzenli olarak spor yapankadınlar, bir yandan meslek öğreniyor bir yandan da spor yapma şansı yakalıyor.  

 Haliliye Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafındanyapılan açıklamada ise bölgedeki kadınların yoğun ilgi gösterdiği kurslar içinkayıtların devam ettiği ve kayıt oluşturmak isteyen kursiyerlerin HanımlarKonağına başvuru yapmaları gerektiği kaydedildi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Valiliğinden kavga iddiasına ilişkin açıklamaÖnceki Haber

Şanlıurfa Valiliğinden kavga iddiasına...

Başkan Beyazgül: Urfa halkı, yüksek bir ruh ve şuurla unutulmaz bir destan yazdıSonraki Haber

Başkan Beyazgül: Urfa halkı, yüksek bir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar