Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Haliliye’de tasavvuf konserleri başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye’de tasavvuf konserleri başladı
Abone ol
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan geleneklerinin yeniden yaşatıldığı tasavvuf konserleri, Devteyşti Mahallesi ile başladı.

HaliliyeBelediyesi tarafından Ramazan Ayı kapsamında hazırlanan etkinlikler ile Ramazanruhu yaşatılıyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklınoktalarında düzenlenen tasavvuf konserleri, Devteyşti Mahallesindeki etkinlikile başladı. Teravih namazı sonrası Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında biraraya gelen vatandaşlar, Haliliye Belediyesi tasavvuf ekinin seslendirdiğiilahiler ile Ramazan ruhunu dolu dolu yaşadı. Vatandaşların ilgiyle takipettiği tasavvuf konseri,  büyük beğenitopladı.

Konsere vatandaşlarlabirlikte Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe BaşkanıMustafa Bağmancı, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İl BaşkanıMuhammed Enes Yılmaz, muhtarlar, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de katıldı.

BaşkanMehmet Canpolat konuşmasında, pazar günü yapılacak seçimlere değindi. Canpolat,“Devteyşti hazır mı? Devteyşti olarak, 31 Mart’ta yine sandıklarda AK Partiolarak birinci çıkmaya hazır mı? Devteyşti ile ne kadar gurur duysak azdır. Herseçimde Devteyşti Mahallesi farkını ortaya koymuştur. Her seçimde DevteyştiMahallesi ne demiştir, biz hizmetten, hizmetkârlardan ve en başındaCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin, Zeynel Başkanın, MehmetCanpolat’ın yanayız. Devteyşti her zaman bu farkını ortaya koymuştur. 31Mart’ta güçlü desteğiniz lazım, bu güçlü desteği her zaman verdiniz. 31 Mart’tayine yeniden Devteyşti’nden AK Parti olarak en güçlü desteği vereceğinize sözveriyor musunuz? Devteyşti inanmış, bizde sizlere inanmışız. Ben burayakatıldığınız için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, AKParti eşittir hizmettir. Yolumuza devam edelim, durmayalım durmak yok yoladevam diyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekonomiye güven martta arttıÖnceki Haber

Ekonomiye güven martta arttı

Eyyübiye’de korkutan iş yeri yangınıSonraki Haber

Eyyübiye’de korkutan iş yeri yangını

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar