Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde son teknoloji MR cihazı faaliyete geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harran Üniversitesi Hastanesi’nde son teknoloji MR cihazı faaliyete geçti
Abone ol
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı vatandaşlara daha kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak amacıyla son teknoloji bir MR cihazını hizmete aldı.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi vatandaşlara daha kaliteli ve kapsamlısağlık hizmeti sunmak için sürekli yenilenme ve güncellenme çalışmalarınısürdürüyor.

 

Bu kapsamda Harran ÜniversitesiHastanesi Radyoloji Anabilim Dalı vatandaşlara daha kaliteli ve niteliklisağlık hizmeti sunmak amacıyla son teknoloji bir MR cihazını hizmete aldı.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Harran Üniversitesi Hastanesi RadyolojiAnabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Kaya, vatandaşlara daha niteliklive hızlı sağlık hizmeti vermek için sürekli olarak hastane olarakgüncellendiklerini ifade etti.

Dr. Öğr. Üyesi Veysel Kaya, Radyoloji Anabilim Dalına kazandırılan yeni MRcihazı ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Bünyemize aldığımız yeni MR cihazımız yüksek çekim gücü sayesinde daha kısasürede daha yüksek kalitede görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Ayrıca cihazıniçi geniş olduğu için hastaların MR çekimine daha rahat uyum sağlaması mümkünhale geliyor. Kapalı yerde kalma korkusu ve kilo fazlası olan hastaların da MRçektirmesine olanak tanıyor. Cihaz, tüm vücut, nörovasküler, anjiyo, ortopedik,abdominal, onkolojik MR ve kolanjiografi MR incelemeleri gibi birçok farklıçekim türünü destekliyor. Yeni MR cihazımız ile birlikte randevu sürelerinin dekısaltılmasını hedefliyoruz. Daha hızlı ve kaliteli görüntüler eldeedilmesiyle, günde ortalama 100-120 tetkik gerçekleştirilmesi mümkün halegeliyor. Bu sayede hastalara daha hızlı ve doğru teşhis hizmeti sunulabilecek.MR cihazımız manyetik rezonans teknolojisinin ulaştığı en yeni donanım veteknolojiye sahip olup bu cihazla birlikte kaliteli ve hızlı teşhis hizmetiverebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan,“Harran Üniversitesi Hastanesi olarak vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlıhizmet verebilmek için cihazlarımızı yeniliyoruz. Bu kapsamda RadyolojiAnabilim Dalı bölümünde kullanılmak üzere yüksek kaliteli yeni bir MR cihazınıkullanıma aldık. Yeni MR cihazı, yüksek çekim gücü sayesinde daha kısa sürededaha yüksek kalitede görüntüler elde edilmesini sağlıyor. MR cihazınınhastanemize kazandırılmasında emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet TahirGüllüoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Harran Üniversitesi Hastanesi, sağlık hizmetlerini sürekli olarak güncelleyerekve teknolojiyi takip ederek bölge halkının sağlık ihtiyaçlarına daha iyi cevapverme konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Beyazgül motor tutkunlarıyla buluştuÖnceki Haber

Başkan Beyazgül motor tutkunlarıyla bulu...

Bursluluk sınavı sonuçları açıklandıSonraki Haber

Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar