Şanlıurfa
DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4

Karaköprü’de çocuklar sporla gelişiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de çocuklar sporla gelişiyor
Abone ol
Karaköprü Belediyesinin açtığı spor kurslarıyla çocuklar fiziksel gelişim gösterirken, sevdikleri spor branşında da profesyonelleşme yolunda temel eğitimleri alıyorlar.

 Spor İşleriMüdürlüğü tarafından ilçedeki çocukların spora yönelmesi, boş zamanlarınısporla değerlendirmesi için açılan spor kursları çocukların ve gençler için verimliaktivite alanları oluyor.

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Spor Kompleksi, AtakentÇadır Spor Merkezi ve Yaşam Park Spor Merkezinde açtığı kurslarda çocuklarokuldan kalan zamanlarını ve tatillerini spor yaparak değerlendirirken,kurslarda geleceğin milli sporcuları yetiştirilmesi ve çocukların spor disiplinikazanması hedefleniyor.

Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, karate, kick boksve tenis branşlarında açılan kurslar 6-17 yaş aralığındaki çocuklara yönelikverilirken, bu hizmet Karaköprü Belediyesi tarafından çocuklara tamamenücretsiz olarak sağlanıyor. Kursa katılan çocuklara uzman spor eğitmenlertarafından temel spor disiplini, ahlakı ve branşlarıyla ilgili eğitimlerverilip antrenmanlarla kondisyon yüklemesi ve teknik çalışmalar yaptırılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, spor kültürüve disiplininin topluma yerleşmesinin çok gerek sağlıklı yaşam gerekse daha iyiyetişmiş gençlik için çok önemli olduğuna değinerek bu anlamda çocukları sporlatanıştırdıklarını ifade etti.

Başkan Baydilli: “Spor İşleri Müdürlüğümüz tarafından6-17 yaş arasındaki çocuklarımıza yönelik açılan kurslarda çocuklar okuldankalan zamanlarını, ara tatilleri ve hafta sonunu spor yaparak en güzel şekildedeğerlendiriyor. Çocuklar burada hem spor disiplini kazanıyor hem de bir branştakendini geliştiriyor.

Ayrıca çocuklarımızla kursta kitap okuma saati etkinliğigerçekleştiriyoruz. Çünkü bizim hedefimiz sağlam kafa ve sağlam vücut sahibigençlik oluşmasına katkı sağlamaktır. Bu kurslarımıza devam eden gençlerimizinbazı yarışmalarda ve şampiyonalarda başarılar elde ettiğini, madalyalarkazandığını da görünce ne kadar doğru bir hizmet yaptığımızı görüyoruz vegururlanıyoruz. İnşallah buradan çıkan gençlerimiz ileride milli sporcular oluphem bizi hem ülkemizi gururlandırırlar” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafındanyürütülen spor kurslarına ilçedeki tüm çocuklar ve aileleri başvurabilirken,kursların yaz aylarında da devam edeceği öğrenildi.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan artan kira fiyatlarına düzenleme getirileceğini duyurduÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan artan kira fiyatla...

Şanlıurfa’da bayramda ulaşım ücretsizSonraki Haber

Şanlıurfa’da bayramda ulaşım ücretsiz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar