Şanlıurfa
DOLAR32.5614
EURO34.9578
ALTIN2442.9

Kılıçdaroğlu Sinan Ateş cinayeti ile ilgili Bahçeli'ye tepki gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu Sinan Ateş cinayeti ile ilgili Bahçeli'ye tepki gösterdi
Abone ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ile ilgili, "Çok şey biliyoruz konuyla ilgili olarak, bu işten ne kadar pis kokuların geldiğinin de farkındayım. Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Saray'ın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:"Altı lider birlikteyiz. Demokrasi için bir araya geldik. Ülkemize huzur gelsin diye bir araya geldik. Kadın-erkek ayrımı olmasın diye bir araya geldik. Geçmişin acılarını sarmaya çalıştık, helalleşme dedik, adalet dedik. Bütün bunları dillendiriyoruz ve dillendirmeye devam edeceğiz.

Artık havuz medyası diye bir medya olmayacak. Ama o medya da bizi özgürce eleştirebilecek. Bir politikacının alkıştan çok sağlıklı ve tutarlı eleştiriye ihtiyacı vardır.

Devlet bir adama teslim etmek o ülkeyi felakete sürükler. Rüşvet alanlar var, devlette liyakati yok ettiler. 2023 seçimlerinden sonra bunların hiçbirisi olmayacak.

Yeni bir Türkiye'yi, güzel bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Altı ayrı partiyiz ama aynı ilkelerle hareket ediyoruz.

Türkiye'yi yöneten kişi kapı kapı dilenci gibi dolaşmayacak. Buna son vereceğiz.

Halktan toplanan her kuruş vergenin hesabını millete vermeyi şerefli ve onurlu bir görev olarak göreceğiz. 7'den 70'e vergi ödüyoruz ve ödediğimiz vergilerin nereye harcandığını sormak zorundayız. Bizim iktidarımızda bu soru sorulmasa da biz hesabını vereceğiz.

Bu ülkenin hapishanelerinde Osman Kavala, Selahattin Demirtaş, Mücella Yapıcı, Çiğdem Master, Hakan Altınay, Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman haksız yere yatıyorlar.

Bu ülkeye adaleti getireceğiz, mutlaka ve mutlaka adaleti getireceğiz.

85 milyon yurttaşıma sesleniyorum; asla karamsarlığa kapılmayın. Sandık geldiğinde gideceğiz ve bir zulüm iktidarını yeneceğiz. Hİç kimse endişe etmesin, geliyor gelmekte olan!

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Bu ülkenin başkentinde bir suikast gerçekleştirildi. Ülkücü hareketin en değerli isimlerinden biriydi. Ve bunu Ankara'nın göbeğinde katlettiler. Ailesi talep etti diye, konu siyasileşmesin diye sabırla susuyorum. Baba ile de konuştum, eşi ile de konuştum. Çok şey biliyoruz konuyla ilgili olarak, bu işten ne kadar pis kokuların geldiğinin de farkındayım. Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz. Bakınız Saray'dan tık yok, Saray'ın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor. Bu cinayeti görmezlikten gelemezler. Susarak geçiştiremezler. Biz buna CHP olarak izin vermeyeceğiz, gerçek aydınlanıncaya kadar. Aile adalet istiyor, bizler de adalet gerçekleşinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Eşine de söz verdim, babasına da söz verdim.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da toz esrar yakalandı.Önceki Haber

Şanlıurfa’da toz esrar yakalandı.

2023 yılı Bedelli askerlik ücreti belli oldu!Sonraki Haber

2023 yılı Bedelli askerlik ücreti belli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar