
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Şanlıurfa’da kadınlara yönelik etkinlik düzenlenecek. Kültür Memur Sen İl Başkanlığı tarafından 8 Mart’ta kadınlara karanfil dağıtılarak, sohbet etkinlikleri yapılacak.
(Selahattin ÇİFTÇİ/Şanlıurfa OLAY)
Kültür Memur Sen Şanlıurfa İl Başkanı Serap Erinç, kadınların önemine vurgu yaparak, sadece bir günde değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde kadınlara karanfil dağıtıp, onlarla oturup sohbet edeceklerini belirten Erinç, “tabi kadınlar sadece bir gün hatırlanmamalı, her zaman hatırlanmalı, değer verilmeli fakat bizler Dünya Kadınlar Günü’ne öze, kadınlarımıza karanfil dağıtıp bir etkinlik yapacağız. Kadın cinayetleri haberlerini aldığımız ve kadına yönelik şiddetin arttığına şahitlik ettiğimiz şu süreçte, kadınların ne kadar özel olduklarına vurgu yapmak adına bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Daha kapsamlı bir program düzenleyeceğiz fakat Şanlıurfalı kadınlarımız şimdiden bu kutlamaya hazır olsunlar, tüm kadınlarımızı davet ediyoruz” dedi.
Yorum Yazın