Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesinin, ağaçların büyümesiyle daha çok artacağını söyledi.

EyyübiyeBelediye Başkanı Mehmet Kuş, mevsimlik bakım-onarım çalışmalarının ardındanyeniden halkın hizmetine sunulan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerdebulundu.

EyyübiyeBelediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin çimlendirme, budama,bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığı Millet Bahçesi’nin, ilçenin sosyalhayatına yeni bir hareket getirdiğini belirten Başkan Kuş, “Burası,Eyyübiye’mizin gözbebeği. Açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Bu büyükilginin yanında sürekli bakım ve onarım da gerektiriyor. Bir süredir ziyaretekapatarak bakıma aldığımız millet bahçemizde çalışmalar tamamlandı ve yenidenhizmete sunuldu. Yaz ayları boyunca halkımız burada vakit geçirecek,gençlerimiz spor alanlarında, çocuklar oyun alanlarında gönüllerinceeğlenecekler. Alanda bulunan dört binden fazla ağacımız var. Ağaçlarımızbüyüdükçe, Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesi de artmaya devam edecek” diye konuştu.

Başkan Kuş, Millet Bahçesi’ndeki incelemelerinin ardından, akşamsaatlerinde de Eyyübiyeli gençlerle burada bir voleybol maçına katıldı. Oldukçakeyifli geçen karşılaşmada gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Kuş, ilçegençliğinin sporla iç içe bir yaşam sürmeleri için desteklerinin devamedeceğini söyledi.

İçerisinde futbol, tenis, basketbol sahaları, çocuk oyun alanları,piknik yerleri, mesire alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, süs havuzları,botanik parkı gibi onlarca detayın yanında 4 bin kadar ağaç, 64 bin çalı türübitki, mevsimlik çiçekler ve çok büyük yeşil alanlar bulunuyor. Başkan MehmetKuş’un ilçe gençliğine sözünü verdiği bölgenin en büyük kütüphanelerindenbirinin de burada kurulması için çalışmalar devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Şıldak operasyonların bilançosunu açıkladı! 291 gözaltıÖnceki Haber

Vali Şıldak operasyonların bilançosunu a...

Haliliye Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri ile çocukları eğlendirdiSonraki Haber

Haliliye Belediyesi, 23 Nisan etkinlikle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar