Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Metin Baydilli ve Mehmet Ali Cevheri köyleri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metin Baydilli ve Mehmet Ali Cevheri köyleri ziyaret etti
Abone ol
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek ilçeye hizmetin devamı için 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek isterken, kırsaldaki vatandaşlar da desteklerini ilettiler.

Seçim çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye BaşkanıMetin Baydilli, ilçedeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlardankırsalın kalkınması ve hizmetlerin devamı için 31 Mart’ta yapılacak seçimlerdedestek istedi. Başkan Baydilli’ye kırsal ziyaretlerinde AK Parti ŞanlıurfaMilletvekili Mehmet Ali Cevheri, İlçe SKM Başkanı Halit Yaşar Keleşabdioğlu,belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri  Karaköprü’ye bağlı Yoğunburç, Kızılburç,Çıralı, Göbekli, Ağılcık, Yukarı Koşma, Ayanlar, Sesigür ve Dolunay kırsalmahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Kırsal mahallelerde hoşgörüve sevgiyle karşılanan Başkan Baydilli vatandaşların sıkıntı ve taleplerinidinleyerek not alırken, görevde olduğu 8,5 yıllık süreçte kırsal mahallelerdegerçekleştirdikleri hizmetlerden ve bundan sonra yapacakları projelerdenbahsetti.

Kırsalı merkezden ayırmadan hizmet getirdiklerinin altınıçizen Başkan Metin Baydilli, 186 kırsal mahalle ve mezranın gerek yol gereksesosyal tesis anlamında ihtiyaçlarını büyük ölçüde giderdiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Kalkınmanın kırsaldan başladığınıbilerek kırsalımıza her zaman önem verdik ve önemli hizmetler gerçekleştirdik.Köy içi yollarda sathi asfalt kaplamayla yenileme yaptık, çok amaçlı salon vesemt sahası hizmetlerimizle kırsal mahallelerimizi hizmete doyurduk. Tabi kibunlarla sınırlı kalmayıp kırsalımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımızın güçlü desteğiylesandıktan çıktıktan sonra merkez veya kırsal ayrımı yapmadan en iyi hizmetigetirmeye devam edeceğiz. Bugünkü kırsal ziyaretlerimizde bizi güzelkarşılayan, desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen kıymetlivatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli’nin seçim çalışmaları kapsamında kırsalmahalle ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deprem sonrası boşaltılan binada ölüm - 2Önceki Haber

Deprem sonrası boşaltılan binada ölüm -...

Lider Karaköprü Belediyespor Erbaaspor’da beraber kaldı!Sonraki Haber

Lider Karaköprü Belediyespor Erbaaspor’d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar