Şanlıurfa
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Opera Sanatçısı Nilgün Serimoğlu, OnurAkayMedya'nın yazar kadrosunda!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Opera Sanatçısı Nilgün Serimoğlu, OnurAkayMedya'nın yazar kadrosunda!
Abone ol
OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak ile görüşen Nilgün Serimoğlu, OnurAkayMedya yazar kadrosuna katıldığı için mutlu olduğunu, tüm bilgi ve birikimlerini buradan paylaşacağını söyledi

 

 

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin ünlü solistlerinden opera sanatçısı Nilgün Serimoğlu, OnurAkayMedya'nın yazar kadrosuna katıldı.

OnurAkayMedya yazar kadrosuna yeni bir isim katıldı.İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin ünlü solistlerinden opera sanatçısı Nilgün Serimoğlu, yeni yazıları ile siz okuyucularımızı ile buluşuyor. OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak ile görüşen Nilgün Serimoğlu, OnurAkayMedya yazar kadrosuna katıldığı için mutlu olduğunu, tüm bilgi ve birikimlerini buradan paylaşacağını söyledi.

 

 

NİLGÜN SERİMOĞLU KİMDİR?

 

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Opera Bölümü’ünü bitiren Nilgün Serimoğlu, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde solist sanatçı olarak görev aldı. Aynı kurumda bazı önemli dramatik operaların başrollerini yurt içinde ve yurt dışında seslendirdi. 

 

IDOB Basın Halkla Ilişkiler Müdürlüğü yaptı.

 

Okul yıllarından başlayarak seslendirme sanatçısı olarak film ve dizilerde seslendirmeler yaptı. Carrahpaşa Tıp Fakültesinde Foniatri Bölümü'nde uzman olarak görev yaptı. Bazı televizyon kanallarında koordinatörlük ve sunuculuk yaptı. “Akademi Türkiye” adlı yarışma programında eğitmenlik ve jüri üyeliği yaptı. Bazı gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yaptı.

 

Bir tiyatro ödül komitesinde jüri üyeliği yapmaktadır. Yayınlanmış roman formunda altı kitabı ve etkili iletişim hk. bir eğitim kitabi vardır. Basım aşamasında olan iki romanı ve konuşma planlaması hakkında bir inceleme araştırma kitabı vardır.

Kurumlara, sanatçı, politikacı ve üst düzey yöneticilere ses, diksiyon, topluluk karşısında konuşma, beden dili ve etkili sunum teknikleri, yaratıcı drama, hikâyeleştirme gibi 27 dalda eğitimler vermektedir. Ödül törenleri gibi etkinliklerde planlama, koordinatörlük ve sunuculuk yapmaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazetecilerden AFET Bölgesine çıkarmaÖnceki Haber

Gazetecilerden AFET Bölgesine çıkarma

Muhteşem Candan'dan Müslüm Gürses açıklamasıSonraki Haber

Muhteşem Candan'dan Müslüm Gürses açıkla...

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar