Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Şanlıurfa Büyükşehir’den seçim açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa Büyükşehir’den seçim açıklaması!
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 9 Haziran Pazar günü saat saat 09.00’da Şair Nabi Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan Şanlıurfa Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda saat ve yer değişikliği yapıldı. Dahaönce Şair Nabi Kültür Merkezi’nde saat 09.00’da gerçekleştirilmesi planlanangenel kurul, belediye tarafından yapılan açıklamayla Esentepe Mahallesi’ndebulunan Mehmet Akif İnan Konferans salonunda yapılacak. Yeni tarih ve saat ise9 Haziran Pazar günü saat 14:00 olarak belirlendi.Açıklamadaşunlar kaydedildi:“BüyükşehirBelediyemiz Kent Konseyi seçiminin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 76. Maddesi,Kent Konseyi Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince yapılacağı daha önceduyurulmuştur.Ancakgörülen lüzum üzerine adres ve saat değişikliğine gidilmiştir.Belirlenenyeni adres ve saat; 09.06.2024 Pazar saat 14:00 ’da. Esentepe Mahallesi UrfaCity Avm. yanındaki Mehmet Akif İNAN konferans salonunda seçimli olağan genelkurulunu yapmak üzere toplanacaktır.”

Dahaönce Şair Nabi Kültür Merkezi'nde saat 09.00'da gerçekleştirilmesi planlanangenel kurul, belediye tarafından yapılan açıklamayla Esentepe Mahallesi'ndebulunan Mehmet Akif İnan Konferans salonunda yapılacak. Yeni tarih ve saat ise9 Haziran Pazar günü saat 14:00 olarak belirlendi.

Açıklamadaşunlar kaydedildi:

“BüyükşehirBelediyemiz Kent Konseyi seçiminin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 76. Maddesi,Kent Konseyi Yönetmeliğinin 5. maddesi gereğince yapılacağı daha önceduyurulmuştur.

Ancakgörülen lüzum üzerine adres ve saat değişikliğine gidilmiştir.

Belirlenenyeni adres ve saat; 09.06.2024 Pazar saat 14:00 'da. Esentepe Mahallesi UrfaCity Avm. yanındaki Mehmet Akif İNAN konferans salonunda seçimli olağan genelkurulunu yapmak üzere toplanacaktır.”

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Ziraat Odaları hububat fiyatlarına tepki gösterdi!Önceki Haber

Şanlıurfa Ziraat Odaları hububat fiyatla...

Şanlıurfa Valisi Şıldak açıkladı: Gıda işletmelerine ceza yağdıSonraki Haber

Şanlıurfa Valisi Şıldak açıkladı: Gıda i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar