Şanlıurfa
DOLAR32.7518
EURO35.0383
ALTIN2440.0

Şanlıurfa’da 2 ton kaçak balık ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da 2 ton kaçak balık ele geçirildi
Abone ol
Jandarma ekipleri, Siverek’te yol denetimi sırasında kaçak avlandığı tespit edilen 2 ton balık şabut, karabalık ve sazan balığına el koydu. Siverekİlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol denetiminde, birsivil araçta yaklaşık 2 ton kaçak balık ele geçirildi.Ekipler, yoldenetimi sırasında durdurulan araçta yapılan aramada, 1380 sayılı Kanunkapsamındaki av yasağı döneminde avlanan ve insan ve hayvan tüketimine uygunolmayan 2 ton balık (şabut, karabalık ve sazan balığı) tespit etti.Elegeçirilen balıklar, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından İlçe Tarım veOrman Müdürlüğü’ne teslim edildi.VeterinerHekimler tarafından yapılan incelemede balıkların insan ve hayvan tüketimineuygun olmadığına karar verilmesi üzerine, belediyeye haber verilerek öncedenbelirlenen bir alanda kepçe ile bir çukur kazıldı ve balıklar kireç dökülerekgömüldü.Olaylailgili olarak yasal işlem başlatılan şahıslara gerekli cezai işlemleruygulanacağı bildirildi.

Siverekİlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol denetiminde, birsivil araçta yaklaşık 2 ton kaçak balık ele geçirildi.

Ekipler, yoldenetimi sırasında durdurulan araçta yapılan aramada, 1380 sayılı Kanunkapsamındaki av yasağı döneminde avlanan ve insan ve hayvan tüketimine uygunolmayan 2 ton balık (şabut, karabalık ve sazan balığı) tespit etti.

Elegeçirilen balıklar, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından İlçe Tarım veOrman Müdürlüğü'ne teslim edildi.

VeterinerHekimler tarafından yapılan incelemede balıkların insan ve hayvan tüketimineuygun olmadığına karar verilmesi üzerine, belediyeye haber verilerek öncedenbelirlenen bir alanda kepçe ile bir çukur kazıldı ve balıklar kireç dökülerekgömüldü.

Olaylailgili olarak yasal işlem başlatılan şahıslara gerekli cezai işlemleruygulanacağı bildirildi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benzine indirim geldi!Önceki Haber

Benzine indirim geldi!

Haliliye’de parklarda peyzaj çalışması!Sonraki Haber

Haliliye’de parklarda peyzaj çalışması!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar