Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da bir depoda 10 ton bozuk tavuk ele geçirildi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da bir depoda 10 ton bozuk tavuk ele geçirildi!
Abone ol
Haliliye’de skandal bir olay yaşandı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ve zabıta, gece baskın düzenledikleri bir depoda piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 10 ton bozuk tavuk eti ele geçirdi. Olay, Şanlıurfa’nın SırrınMahallesinde bulunan bir depoda gerçekleşti.ALO 174 GIDA hattına yapılanihbar üzerine harekete geçen Haliliye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıdadenetim ekipleri ve Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri, gece saat 00:00 ile00:40 arasında depoya baskın düzenledi.Depoya yapılan baskında, şokeedici bir görüntüyle karşılaşıldı. Etiketsiz ve izlenebilirliği belli olmayanpoşetler içinde, yaklaşık 10 ton tavuk ve tavuk ürünü ele geçirildi. İlkincelemelerde, ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçmiş olduğu ve bozulmayabaşladığı tespit edildi.Yetkililer, bu bozuk tavuketlerinin piyasaya sürülmesinin önüne geçilmesi sayesinde büyük bir halksağlığı sorununun önlenmiş olduğunu ifade ettiler. Ele geçirilen ürünler imhaedilmek üzere ekipler tarafından taşınırken, depo sahibi hakkında ise yasal işlembaşlatıldı.

Olay, Şanlıurfa’nın SırrınMahallesinde bulunan bir depoda gerçekleşti.

ALO 174 GIDA hattına yapılanihbar üzerine harekete geçen Haliliye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıdadenetim ekipleri ve Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri, gece saat 00:00 ile00:40 arasında depoya baskın düzenledi.

Depoya yapılan baskında, şokeedici bir görüntüyle karşılaşıldı. Etiketsiz ve izlenebilirliği belli olmayanpoşetler içinde, yaklaşık 10 ton tavuk ve tavuk ürünü ele geçirildi. İlkincelemelerde, ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçmiş olduğu ve bozulmayabaşladığı tespit edildi.

Yetkililer, bu bozuk tavuketlerinin piyasaya sürülmesinin önüne geçilmesi sayesinde büyük bir halksağlığı sorununun önlenmiş olduğunu ifade ettiler. Ele geçirilen ürünler imhaedilmek üzere ekipler tarafından taşınırken, depo sahibi hakkında ise yasal işlembaşlatıldı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuk kavgasına büyüklerde karıştı: 2 yaralıÖnceki Haber

Çocuk kavgasına büyüklerde karıştı: 2 ya...

Akçakale’de anız yangını kontrol altına alındıSonraki Haber

Akçakale’de anız yangını kontrol altına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar