Şanlıurfa
DOLAR32.371
EURO34.7766
ALTIN2438.5

Şanlıurfa’daki maçı uluslararası medya kuruluşları manşetlerine taşıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’daki maçı uluslararası medya kuruluşları manşetlerine taşıdı
Abone ol
Fenerbahçe-Galatasaray arasında Şanlıurfa’da oynanan Süper Kupa maçında sarı-lacivertli takımın sahadan çekilmesi dünya basınında geniş yer buldu. Birçok uluslararası basın kuruluşu, Fenerbahçe’nin protestosunu manşetlerine taşıdı.

2023 SuperKupa finalinde Şanlıurfa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, U19takımıyla çıktığı maçın 2. dakikası sahadan çekildi. Sarı-lacivertli kulübünprotesto dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Şanlıurfa'daki Süper Kupamaçının 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 önegeçti ve golün ardından A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekildi. Bu gelişmeüzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti ve Galatasaraylıoyuncular saha ortasında kutlama yapmaya başladı.

Sarı-lacivertlilerinSüper Kupa protestosu uluslararası basında manşet oldu.

Reuters,sarı-lacivertli takımın protestosunu, "Fenerbahçe'nin Türkiye Süper Kupamaçında, Galatasaray'ın erken golü sonrasında bir dakika içinde sahadançekilmesi dikkat çekti. Bu ani karar, futbol camiasında şok etkisiyarattı." ifadeleriyle haberleştirdi.

İngiliz DailyExpress gazetesi, Şanlıurfa’daki maçı, "Fenerbahçe, Galatasaray ileoynanan kupa finalinde maçın başlamasından sadece bir dakika sonra sahadançekilerek büyük bir kaosa yol açtı. Bu karar, futbolseverler arasında şaşkınlıkve hayal kırıklığı yarattı." şeklinde yorumladı.

Daily Starokuyucularına Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesini "Fenerbahce genç takımıSüper Kupa maçında Galatasaray'a karşı 1 dakika sonra sahayı terk etti."şeklinde duyurdu.

The Sun, "TürkiyeSüper Kupa finalinde Fenerbahçe, rakibi Galatasaray karşısında sadece ikidakika sonra sahadan çekilerek maçı kaybetti. Bu ani karar, futbol dünyasındabüyük şaşkınlık yarattı." ifadelerine yer verdi.

Marcagazetesi ise "Türkiye'de skandal: Fenerbahçe protesto için bir dakikasonra Süper Kupa'dan çekildi." ifadelerini kullandı.

İngiltere'ninköklü gazetelerinden The Independent, "Genç oyuncularla sahaya çıkanFenerbahçe, Galatasaray'a karşı oynanan Süper Kupa maçında, maçın başlamasındanbir dakika sonra sahadan çekilerek büyük bir sürprize imza attı. Bu karar,futbolseverler arasında büyük tartışmalara neden oldu." ifadelerine yerverdi.

Mirrorgazetesi ise "Galatasaray, Fenerbahçe'nin U19'larla maça başlayıp sahayıterk etmesinden bir dakika sonra Türkiye Süper Kupa'yı kazandı" yazdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Koç’a 63 numaralı Şanlıurfaspor forması hediye edildiÖnceki Haber

Ali Koç’a 63 numaralı Şanlıurfaspor form...

Şanlıurfa’yı da kapsayan 71 ilde silah kaçakçılığı operasyonuSonraki Haber

Şanlıurfa’yı da kapsayan 71 ilde silah k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar