Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı
Abone ol
Karaköprü’de bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan 43 yaşındaki Şakir Topçu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Topçu’nun gözaltına alınan arkadaşı Adem Güzey’in ifadesinde, imam nikahıyla yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı kadınla Topçu’nun ilişkisinin olduğunu öğrendiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Olay,Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Sancaktar Mahallesi’ndeki bağ evindemeydana geldi. 

İddiayagöre, 43 yaşındaki Şakir Topçu’nun konteyner ve otomobilinde çıkan yangın,  itfaiye tarafından söndürüldü. Ekiplerinincelemesinde, konteynerde Şakir Topçu'nun cansız bedeni bulundu. Topçu’nun cenazesiotopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Otopside Topçu'nunvücuduna çok sayıda kurşun isabet ettiği belirlendi.

Cinayetiaydınlatmak için harekete geçen jandarma ekipleri, güvenlik kameralarınıincelemeye aldı. Şakir Topçu'nun olay günü otomobilinde bir kişi dahabulunduğunu belirleyen ekipler, yangının çıktığı saatte, bölgeye yakın birakaryakıt istasyonuna bir kişinin yalnız geldiğini, ardından taksi ileayrıldığını saptadı. Ekipler, bu kişinin Şakir Topçu ile arkadaşı Adem Güzeyolduğunu tespit etti.

Adem Güzey,jandarmanın adresini belirlemesi sonrası gözaltına alındı.

 

AdemGüzey, jandarmadaki sorgusunda Şakir Topçu'yu öldürdüğünü itiraf etti.

Güzey,Şakir Topçu ile arkadaşlığının eskilere dayandığını belirterek, "Ben galericilikyapıyorum ve aynı bölgede Şakir Topçu ise araçlara koltuk döşeme işi yapıyor.Aynı bölgede esnaf olduğumuz için arkadaşlığımız vardı. Ben eşimden uzun süreönce ayrıldım. Yeniden evlenmek için 2 yıl önce Şakir ile konuştum. Kendisi debana Suriye uyruklu bir kadını tanıdığını ve tanıştırabileceğini söyledi.Suriye uyruklu kadınla tanıştık ve imam nikahlı olarak birlikte yaşamayabaşladık. 3 ay kadar önce aramızda geçimsizlik çıkmaya başladı ve ayrıldık. Busüreçte ben eşim dediğim kadın ile bizi tanıştıran Şakir Topçu'nun ilişkisiolduğunu öğrendim" dedi.

ŞakirTopçu'nun kadınla Sancak Mahallesindeki konteynerde buluştuğunu da öğrendiğinibelirten Adem Güzey, "Bu bilgilerin ardından Şakir'in konteyner bulunanbahçesinin bulunduğu bölgeye gelerek keşif yaptım. Konteynerin olduğu bahçeninetrafında çok fazla ev yoktu. Bunun üzerine olay günü Şakir'e canımın sıkkınolduğunu söyleyerek, birlikte zaman geçirme teklifinde bulundum. Kendisiaracıyla beni aldı ve bahçesine doğru gitmeye başladık. Bahçeye yaklaşıncaŞakir'e eşimle aralarındaki ilişkiyi bildiğimi söyledim. O kadar çoksinirliydim ki ne cevap verdiğini bile hatırlamıyorum. Yanımdaki tabancayıçıkararak Şakir'i peş peşe ateş ettim. Daha sonra Şakir'i otomobilden indirip,konteynere taşıdım. Sonra konteyner ve otomobili benzin dökerek ateşeverdim" diye konuştu.

AdemGüzey'in jandarmadaki işlemleri sürüyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Canpolat’tan 23 Nisan mesajıÖnceki Haber

Başkan Canpolat’tan 23 Nisan mesajı

Haliliye’de su kesintisi!Sonraki Haber

Haliliye’de su kesintisi!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar