Şanlıurfa
DOLAR32.2037
EURO35.0957
ALTIN2468.5

Şanlıurfaspor Başkanı İzol: Daha da iyi olacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor Başkanı İzol: Daha da iyi olacağız
Abone ol
Astor Enerji Şanlıurfaspor Başkanı Haçım İzol, ilk deplasman maçından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde oldukça takımımızın daha nice başarılara imza atacağından şüphemiz yok” dedi.

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Lig’de mücadele eden AstorEnerji Şanlıurfaspor, dün akşam deplasmanda oynadığı Adanaspor karşısında1-2'lik skorla galip gelmesini bildi. Sezonun ilk iki haftasını kayıpsızkapatan ekipte futbolculara iki günlük izin verilirken, takımın başarısı dünkümaçın ardından Türkiye'de yine gündem oldu. 'Şanlıurfaspor' etiketi ile yapılanpaylaşımlarda takımın başarısı takdirle karşılanırken, benzer yorumlar sporçevrelerinden de yükseldi.

Play-Off maçlarından şampiyonluk yaşadığı geçtiğimizsezondan da karnesi gayet iyi olan ekip, çıktığı son 18 maçtan 15 galibiyet,iki mağlubiyet ve bir beraberlik alarak son yılların en çok puan toplayantakımı oldu. Yeni sezonda ise Altay ve Adana galibiyetleri ile hanesine 6 puanıekleyen takım, bu kez Bolu deplasmanı için tüm detayları gözden geçirmeyebaşladı.

Maçın ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde tümfutbolcuları ve Adana deplasmanına gelen sarı yeşilli taraftarı tebrik edenKulüp Başkanı Haçım İzol, "Galibiyet aldığımız için mutluyuz. Buna rağmeneksikliklerimizi de görüyor ve planlamalarımızı yapıyoruz" dedi.

Özellikle takımın iç saha maçları için taraftarın her zamandesteğine ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekleyen Başkan İzol,"Şanlıurfa'mız tek vücut halinde takımına tam destek veriyor. Bizler de budesteğin en iyi şekilde sonuçlanabilmesi için elimizden geleni yapmayaçalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde oldukça takımımızın daha nicebaşarılara imza atacağından şüphemiz yok. Şanlıurfaspor'umuzun yeri SüperLig'dir. Süper Lig de bize birlik ve beraberlik koşulu ile gelecektir.Tekrardan tüm Şanlıurfa halkına verdiği desteklerden dolayı teşekkürediyorum" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrik kesintisi eylemi! Viranşehir’de yolu kapattılarÖnceki Haber

Elektrik kesintisi eylemi! Viranşehir’de...

Rektör Güllüoğlu: Üniversitemiz rekor kırdıSonraki Haber

Rektör Güllüoğlu: Üniversitemiz rekor kı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar