Şanlıurfa
DOLAR32.7878
EURO35.1602
ALTIN2457.9

Şanlıurfaspor başkanlığına aday olacağı iddia edilen Geçgel’den açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor başkanlığına aday olacağı iddia edilen Geçgel’den açıklama
Abone ol
Şanlıurfaspor’da 8 Haziran’da yapılacak Olağan Kongre öncesi, Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel’in kulüp başkanlığına aday olacağı yönünde iddialar ortaya çıkmıştı. Geçgel, bu iddialara yanıt verdi.

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel,Şanlıurfaspor'da yapılacak Olağan Kongre öncesi hakkında çıkan kulüpbaşkanlığına aday olacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’a Astor Şirketler Grubuolarak her türlü maddi ve manevi desteği sağladıklarını vurgulayan Geçgel şşuifadeleri kullandı:

 “Urfa’mızın en büyükdeğeri olan Şanlıurfaspor’a Astor Şirketler Grubu olarak gereken her türlümaddi ve manevi katkıyı sağladık. Şanlıurfa’mızın her sorunu bizim de sorunumuzolarak görmekteyiz. Urfa’nın marka değeri olan Şanlıurfa sporun yapılacakolağanüstü kongresi öncesi spor kamuoyunda Kulüp Başkanlığı için adım sıkçageçmektedir. Şanlıurfa kamuoyuna açıkça söylemek istiyorum ilk günden itibarenhiç bir sezon Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı gibi bir düşüncem olmadı. Başkanolmadan da maddi katkı yapıldığını biz ispatladık. Şanlı Takımımızın maçıkazanarak çok şükür Ligde kalmayı başarmıştır. Açık ve net şekilde diyorum:Yapılacak Kongrede adaylığım söz konusu değildir. Kongrede aday olacak kim varise hepsine başarı diliyorum. Astor grup olarak biz kişilere değilŞanlıurfaspor’a katkı sağlıyoruz bu nedenle kim Kongrede Başkan olursa bizgelecek Başkan ve Yönetimi dışardan desteklemeye devam edeceğiz. UmarımUrfa’nın bu büyük değeri için çok güçlü bir Yönetim Kurulu oluşur ve kimedüşmek için değil Süper Lige çıkmak için bir hedef konulur. 55 yıldır Süper lighayali kuran ve hiç bir dönem süper ligde yer alamayan bu takımımız artık büyükdüşünerek süper lige çıkmanın gayreti içeresinde olmalıdır. Astor olarak bizimbakışımız özetle şudur: Kim ne iş yapıyorsa en iyisini yapmalıdır. TemennimizŞanlıurfaspor’a layık bir yönetimin gelmesidir”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da narkotik suçlardan aranan 437 şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da narkotik suçlardan aranan 4...

Başkan Kuş: Gençlere yönelik projelere büyük önem veriyoruzSonraki Haber

Başkan Kuş: Gençlere yönelik projelere b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar