Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Şanlıurfaspor’da bir ayrılık daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor’da bir ayrılık daha
Abone ol
Şanlıurfaspor’da 2022-2023 sezonunda forma giyen ve 1. Lig’e yükselişte önemli rol oynayan 25 yaşındaki sağ bek Seyit Gazanfer, duygusal bir veda mesajı ile takımdan ayrıldığını duyurdu. ŞANLIURFA- Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Astor EnerjiŞanlıurfaspor’da yaprak dökümü devam ediyor.Şanlıurfaspor’da şampiyonluk yaşayan Seyit Gazanfer,sarı-yeşili ekipten ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımladuyurdu.“ŞANLIURFA HALKIBENİM İÇİN HER ZAMAN ÖZEL KALACAKTIR”Yaşanan deprem ve sel felaketine rağmen Şanlıurfaspor ileşampiyonluk yaşayan ve 1. Lig’de mücadele eden Gazanfer, veda mesajında şuifadelere yer verdi:”Yaşanan deprem ve sel felaketine rağmen şampiyonlukyaşadığım, 1. Lig’de formasını giydiğim oynadığım her saniyenin hakkını vermeyeçalıştığım ve birbirinden güzel dostluklar edindiğim Şanlıurfaspor’a vedaediyorum. Bu süre zarfında çalıştığım başkanlarımıza, teknik ekibimize, sportifdirektörlerimize ve kulüp çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim. Kulüpiçinde yaşanan haksızlığa rağmen Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa halkı benim içinher zaman özel kalacaktır. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun.Güneşli günlerde tekrardan görüşmek dileğiyle hoşçakalın.”BİHA

ŞANLIURFA- Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Astor EnerjiŞanlıurfaspor'da yaprak dökümü devam ediyor.

Şanlıurfaspor’da şampiyonluk yaşayan Seyit Gazanfer,sarı-yeşili ekipten ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımladuyurdu.

Yaşanan deprem ve sel felaketine rağmen Şanlıurfaspor ileşampiyonluk yaşayan ve 1. Lig'de mücadele eden Gazanfer, veda mesajında şuifadelere yer verdi:

"Yaşanan deprem ve sel felaketine rağmen şampiyonlukyaşadığım, 1. Lig’de formasını giydiğim oynadığım her saniyenin hakkını vermeyeçalıştığım ve birbirinden güzel dostluklar edindiğim Şanlıurfaspor’a vedaediyorum. Bu süre zarfında çalıştığım başkanlarımıza, teknik ekibimize, sportifdirektörlerimize ve kulüp çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim. Kulüpiçinde yaşanan haksızlığa rağmen Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa halkı benim içinher zaman özel kalacaktır. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun.Güneşli günlerde tekrardan görüşmek dileğiyle hoşçakalın."

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da kaybolan 14 yaşındaki çocuktan acı haber!Önceki Haber

Şanlıurfa’da kaybolan 14 yaşındaki çocuk...

Hilvan’da terör operasyonu: 1 gözaltıSonraki Haber

Hilvan’da terör operasyonu: 1 gözaltı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar