Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Şanlıurfaspor’dan ‘Süper Kupa’ açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor’dan ‘Süper Kupa’ açıklaması!
Abone ol
Türk futbolunun heyecanla beklenen mücadelesi, bu kez Şanlıurfa’da oynanacak. Astor Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Süper Kupa’nın Şanlıurfa’da oynanacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Arslan, Şanlıurfa’nın misafirperverliği ve sporseverliğiyle öne çıktığını belirterek, müsabakanın kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Galatasaray ile Fenerbahçearasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 7 Nisan Pazar günüŞanlıurfa'daki 11 Nisan Stadı'nda oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan(TFF) yapılan açıklamaya göre, 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasarayile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında 11 Nisan Stadı'nda oynanacakmüsabaka, saat 21.00'de başlayacak.

Cihat Arslan, açıklamasındaŞanlıurfa'nın bu önemli organizasyona ev sahipliği yapacak olmasının büyük birgurur olduğunu dile getirdi.

Arslan, Şanlıurfa'nınmisafirperverliği ve sporseverliği ile tanındığını vurgulayarak, Süper Kupa'nınşehre gelmesinin tanıtıma büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Arslan, “Bütün Urfa olarak bumaça kilitlendik. Ligde kendimiz mücadele ediyoruz, ama Süper Kupa'nınşehrimize gelmesi de bizi çok heyecanlandırdı. Hem Urfa adına hem halkımızadına hem de kulübümüz adına çok güzel bir haber oldu." dedi.

Arslan, Fenerbahçe veGalatasaray'a başarılar dileyerek, tesisleri ve sahaları ile bütün imkanlarıylatakımlara hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

“Hasretle ve özlemletaraftarlarımızı ve takımlarımızı bekliyoruz." diyen Arslan şunlarıkaydetti:

"Tesisimiz olsun sahamızolsun onların hizmetinde, ne zaman ne talepleri olursa onları karşılamak içinburadayız. İnşallah Türkiye'mizin birliğine ve bütünlüğüne çok hizmet edecekbir maç olur. Hak edinin kazandığı güzel bir maç olur. Bütün Türkiye'ye vedünyaya örnek teşkil edecek bir maç olur. Biz Urfa olarak Urfaspor olarak bumaça hazırız. Hasretle ve özlemle taraftarlarımızı ve takımlarımızıbekliyoruz."

Daha önce Suudi Arabistan'daoynanması planlanan müsabaka ertelenmişti.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Beyazgül vizyon projelerini tanıttıÖnceki Haber

Başkan Beyazgül vizyon projelerini tanıt...

Birecik’te bir kadın nehre atlayarak intihar girişiminde bulunduSonraki Haber

Birecik’te bir kadın nehre atlayarak int...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar