Şanlıurfa
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Siverek’te 7 adet motosiklet çalan şahıs yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siverek’te 7 adet motosiklet çalan şahıs yakalandı
Abone ol
Siverek’te farklı tarihlerde olmak üzere toplam 7 adet motosiklet çalan hırsız Siverek Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından yakalandı. Çalınan motosikletler sahiplerine teslim edildi.

Şanlıurfa İlEmniyet Müdürlüğü  tarafından yapılanaçıklamada, Siverek’te farklı tarihlerde meydana gelen 7 adetmotosiklet hırsızlığı olayını gerçekleştiren 32 yaşındaki A.K. isimli şahsınyakalandığı bildirildi.

Açıklamada,hırsızı yakalama çalışmaları kapsamında, 100 saatlik kamera kaydının izlendiği,saha çalışması ve bilgi kaynaklarının değerlendirildiği ifade edilerek, şahsın19 Haziran Pazartesi günü yakalandığı ve çalmış olduğu 7 adetmotosikletinde sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Emniyetinkonuyla ilgili açıklaması şöyle:

“SiverekAsayiş Büro Amirliği görevlilerince farklı tarihlerde meydana gelen 7 adetmotosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik yapılan geniş çaplı çalışmalarkapsamında, 100 saatlik kamera kaydı izlenerek, saha çalışması ve bilgikaynakları değerlendirilmiş, görevlilerimizin özverili ve başarılı çalışmalarıneticesinde şüpheli A.K. (32 Yaş) isimli şahıs 19.06.2023 günüyakalanarak,  çalmış olduğu 7 adetmotosiklet sahiplerine teslim edilmiştir.

Şahıs hakkında; “MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI ve RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK “suçlarından 8 ayrı dosyadan işlem gerçekleştirilmiş,  adli mercilere sevk edilen A.K. (32 Yaş)isimli şahıs 20.06.2023 tarihinde TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.

Şehrimizin güvenliğinin, huzur ve sükûnunun bozulmaması, mala karşıişlenen suçlarda vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önlenmesi için suç vesuçluyla mücadele konusunda istikrarlı, dikkatli, duyarlı ve titizçalışmalarımız devam edecektir”.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamu çalışanlarına bayram öncesi ek ödeme!Önceki Haber

Kamu çalışanlarına bayram öncesi ek ödem...

Urfa’da bitkin halde bulunan baykuş tedavi altına alındıSonraki Haber

Urfa’da bitkin halde bulunan baykuş teda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar