Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Tarihi Yusuf Paşa Cami dualarla ibadete açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarihi Yusuf Paşa Cami dualarla ibadete açıldı
Abone ol
Kahramanmaraş depreminde hasar alan Şanlıurfa’nın tarihi camilerinden biri olan Yusuf Paşa Cami, yapılan restorasyonun ardından dualarla ibadete açıldı. Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyenKahramanmaraş merkezli depremde ağır hasarlı olan tarihi Yusuf Paşa Cami,restorasyona alındı.Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı olan tarihi cami için titizbir çalışma yürütüldü. Tarihi cami özüne uygun bir şekilde restore edildi.Bir yılı aşkın süren restorasyon çalışmalarının ardındancami, ibadete açıldı. İlçe Müftü Vekili Müslüm Kılıç’ın okuduğu dualarınardından cami, ibadete açıldı. Caminin açılışında konuşan İlçe Müftü Vekili Kılıç, asrınfelaketine dikkat çekerek, “Yüce Rabbimiz inşaallah bir daha bu tür felaketleribize yaşatmaz ve camilerimiz kapanmaz. Birlik ve beraberlik içinde hep birlikteomuz omuza saf tutmayı bizlere nasip eden Allah’a şükürler olsun. Camimizintadilatında emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.Namaz sonrası cami cemaatine lokum ve şeker ikram edildi.

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyenKahramanmaraş merkezli depremde ağır hasarlı olan tarihi Yusuf Paşa Cami,restorasyona alındı.

Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı olan tarihi cami için titizbir çalışma yürütüldü. Tarihi cami özüne uygun bir şekilde restore edildi.

Bir yılı aşkın süren restorasyon çalışmalarının ardındancami, ibadete açıldı. İlçe Müftü Vekili Müslüm Kılıç’ın okuduğu dualarınardından cami, ibadete açıldı.

Caminin açılışında konuşan İlçe Müftü Vekili Kılıç, asrınfelaketine dikkat çekerek, “Yüce Rabbimiz inşaallah bir daha bu tür felaketleribize yaşatmaz ve camilerimiz kapanmaz. Birlik ve beraberlik içinde hep birlikteomuz omuza saf tutmayı bizlere nasip eden Allah’a şükürler olsun. Camimizintadilatında emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

Namaz sonrası cami cemaatine lokum ve şeker ikram edildi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den karantina açıklaması!Önceki Haber

Büyükşehir’den karantina açıklaması!

Ceylanpınar’da dahiliye doktoru hasta kabulüne başladıSonraki Haber

Ceylanpınar’da dahiliye doktoru hasta ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar