Şanlıurfa
DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0

Büyükşehir’den karantina açıklaması!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir’den karantina açıklaması!
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Batıkent mahallesinde meydana gelen kuduz vakasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “Batıkent mahallemizde başıboş bir sokak köpeği tarafından ısırılan vatandaşımızın ihbarıyla başlayan ve sonrasında yapılan kontrollerde bahse konu olan köpeğin kuduz testinin pozitif çıkmasıyla Tarım İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinesinde alan karantina bölgesi olarak ilan edilmiştir” denildi. Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bir sokak köpeğitarafından ısırılan vatandaşın ardından harekete geçen yetkililer, bölgeyikarantina altına aldı. Yapılan testlerde kuduz olduğu teyit edilen köpeksebebiyle Tarım İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinesinde karantinauygulaması başlatıldı.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kuduz vakasınınyaşandığı Batıkent Mahallesi ile ilgili açıklama yaptı. Karantina sürelerinin tamamlanmasıylakısırlaştırma ve rehabilite süreçlerinin başlatılacağı belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Batıkentmahallemizde başıboş bir sokak köpeği tarafından ısırılan vatandaşımızınihbarıyla başlayan ve sonrasında yapılan kontrollerde bahse konu olan köpeğinkuduz testinin pozitif çıkmasıyla Tarım İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğükoordinesinde alan karantina bölgesi olarak ilan edilmiştir. Karantina bölgesinde veteriner eşliğinde toplanansokak hayvanları Rehabilitasyon Merkezlerimize getirilerek özel alanlaraalınmıştır. Karantina sürelerinin tamamlanmasıyla kısırlaştırma ve rehabilitesüreçleri başlatılacaktır. Bize emanet edilen canlarımızın sağlığı için her anmüdahaleye ve her türlü göreve hazırız. Haliliye ilçesi Bakımlı mahallemizdeyer alan Şanlıurfa Hayvan Rehabilitasyon Merkezimiz hayvanların akıbetini merakeden tüm hayvanseverlerin ziyaretine açıktır.”

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bir sokak köpeğitarafından ısırılan vatandaşın ardından harekete geçen yetkililer, bölgeyikarantina altına aldı. Yapılan testlerde kuduz olduğu teyit edilen köpeksebebiyle Tarım İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinesinde karantinauygulaması başlatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kuduz vakasınınyaşandığı Batıkent Mahallesi ile ilgili açıklama yaptı.

Karantina sürelerinin tamamlanmasıylakısırlaştırma ve rehabilite süreçlerinin başlatılacağı belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Batıkentmahallemizde başıboş bir sokak köpeği tarafından ısırılan vatandaşımızınihbarıyla başlayan ve sonrasında yapılan kontrollerde bahse konu olan köpeğinkuduz testinin pozitif çıkmasıyla Tarım İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğükoordinesinde alan karantina bölgesi olarak ilan edilmiştir.

Karantina bölgesinde veteriner eşliğinde toplanansokak hayvanları Rehabilitasyon Merkezlerimize getirilerek özel alanlaraalınmıştır. Karantina sürelerinin tamamlanmasıyla kısırlaştırma ve rehabilitesüreçleri başlatılacaktır.

Bize emanet edilen canlarımızın sağlığı için her anmüdahaleye ve her türlü göreve hazırız. Haliliye ilçesi Bakımlı mahallemizdeyer alan Şanlıurfa Hayvan Rehabilitasyon Merkezimiz hayvanların akıbetini merakeden tüm hayvanseverlerin ziyaretine açıktır.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YKS’nin ilk oturumu başladı!Önceki Haber

YKS’nin ilk oturumu başladı!

Tarihi Yusuf Paşa Cami dualarla ibadete açıldıSonraki Haber

Tarihi Yusuf Paşa Cami dualarla ibadete...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar