Şanlıurfa
DOLAR32.2655
EURO34.7369
ALTIN2401.8

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu personel alımı yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu personel alımı yapacak
Abone ol
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere farklı mesleklerden sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlam ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu personel alım ilanı duyurdu.

Resmi Gazete'de yayımlananalım ilana göre Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu hizmet birimlerindeçalıştırılmak üzere farklı mesleklerden sözleşmeli personel alımıyapacak. 

657 Sayılı DevletMemurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.

Tercih edilecekpozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.  

Başvurulan pozisyonitibari ile gerekli 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve ilgili puan türündenen az 60 puan almış olmak.

Herhangi bir SosyalGüvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Çalışmasınaengel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.  

Nöbet usulü çalışmayaengel bir durumu bulunmamak. Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı DevletMemurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmetsözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarıncasözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar KuruluKararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmelerihalinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmelipersonel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması. 

Adaylarla hizmetsözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyenadayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

Adaylar başvurularını 17Nisan 2023 tarihine kadar e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - KariyerKapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı(https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden yapabilecekler.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enflasyon rakamları sonrası işte memur ve emekliler için zam oranıÖnceki Haber

Enflasyon rakamları sonrası işte memur v...

Başkan Beyazgül: Şehrimizi hep birlikte tekrar ayağa kaldıracağızSonraki Haber

Başkan Beyazgül: Şehrimizi hep birlikte...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar