Şanlıurfa
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Başkan Beyazgül: Şehrimizi hep birlikte tekrar ayağa kaldıracağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Beyazgül: Şehrimizi hep birlikte tekrar ayağa kaldıracağız
Abone ol
Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Birlik yönetimi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret ederek doğal afet ve doğal afetler sonrası eylem planı hakkında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdiler.

Şanlıurfa,depremin yanı sıra sel felaketinin de izlerini silmeye çalışıyor. ŞanlıurfaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ev sahipliğinde gerçekleşendoğal afetler sonrası eylem planı hakkında koordinasyon toplantısı yaklaşık ikisaat sürdü.

 

Ziyaretkapsamında Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir BelediyeBaşkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa’yı da etkileyen deprem ve ardından yaşanan selfelaketi ile ilgili üzüntülerini ve baş sağlığı dileklerini iletti. İlçe belediye başkanların da eşlik ettiği toplantıda Şanlıurfa ve Gaziantep’inkardeş şehir olduğu vurgusu yapıldı.

 

Toplantınınardından Başkan Beyazgül ve Başkan Fatma Şahin kameralar karşısına geçti.Şanlıurfa’nın Gaziantep ile köklü komşuluk ilişkilerinin olduğunu aktaranBaşkan Beyazgül, “ Şanlıurfa olarak bir bölgesel deprem, arkasından da bir selfelaketi yaşadık. Bütün bu durumlar yaşanmadan önce de nasıl daha fazla birbirimize yardımcı oluruz, bölgeyi nasıl kalkındırırız diye çalışmalarımızolmuştu. Gaziantep ve Şanlıurfa ile ilgili görüş ve düşüncelerimizi gerek ilçebelediye başkanlarımız gerekse bürokratlarımızla birlikte masaya yatırdık.Yapılması gerekenler hususunda söz birliğine vardık. Bundan sonra da takibikonusunda da müştereken bir çalışma yapacağız. Ramazan Ayı dolayısıyla tümhemşehrilerimin oruçlarını Allah Kabul etsin. Ramazanlarını tekrar tebrikediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” İfadelerinikullandı.

 

Şanlıurfa’dayızkomşumuz canımız ciğerimizdir. Hem depremde hem de selde Başkanımızla 24 saattelefonlarımız açıktı o zorlu süreci kim kime ne destek verebilir düşünerekgeçti. Kimin nesi varsa paylaşarak bugünlere kadar geldik. Şanlıurfa bizim içinçok önemli bir şehirdir. Bir sunum hazırladık Şanlıurfa bizim için çok özel biryere sahiptir. Hepimiz Fırat’ın çocuklarıyız. Ortak tarihimiz var. Şanlıurfatarihin ta kendisi, merhametin kalesi ve sabrın zaferidir. Şanlıurfa’nın derdibizim derdimiz, sevinçleri bizim sevincimizdir. Bugün yaptığımız çalışmada buşehirleri, bu bölgeleri nasıl daha dirençli hale getirebiliriz konusu oldu.Çünkü artık biliyoruz ki ülkemiz bir deprem bölgesi bu felaketler bazen selbazen kuraklık olarak önümüze çıkıyor. Bölgeyi daha güvenli ve dirençli halenasıl getireceğiz bu konuları çalıştık. Şuanda iyileşme dönemindeyiz birlikteiyileşeceğiz, yaraları birlikte saracağız.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu personel alımı yapacakÖnceki Haber

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu perso...

Karaköprü’de yaz ayları için park çalışmaları yapılıyorSonraki Haber

Karaköprü’de yaz ayları için park çalışm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar