Şanlıurfa
DOLAR32.2883
EURO35.0086
ALTIN2463.8

Karaköprü’de yaz ayları için park çalışmaları yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de yaz ayları için park çalışmaları yapılıyor
Abone ol
Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni yapılan parklarda gübreleme ve ağaçlandırma çalışmaları yaparak vatandaşların yaz aylarında zaman geçirecekleri yeşil alanları hazırlıyor.

KaraköprüBelediyesi yaz aylarına yapılan hazırlıklar kapsamında ilçede yapımı tamamlananparklarda gübreleme ve çimlendirme çalışması yürütüyor. Belediyenin Park ve BahçelerMüdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesinde bulunan parklarda mevsim çiçekleriekimi, çim biçme, park oturma ve oyun grupları onarımı gibi çalışmalarlaparkları yaza hazırlıyor.

Ekipleretüm parklarda sorun kalmaması adına çalışmaları hızlandırmaları talimatı veren KaraköprüBelediye Başkanı Metin Baydilli, ekiplerden yeni yapılan parkların yaz aylarınayetişmesi için çaba göstermelerini istedi.

Heryıl Karaköprü’ye önemli oranda yeşil alan kazandırdıklarına dikkat çeken BaşkanBaydilli, 2023 yılında da yeni park kazandırma çalışmalarının yanı sıra yeniparkların yaz aylarında vatandaşların kullanımına hazırlanması için çalışmalaryürütüldüğünü dile getirdi.

Yapımıtamamlanan parkların da yaz aylarına yetiştirilmesi için çalıştıklarınıbelirten Başkan Baydilli, park çalışmalarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:“Karaköprü’yü daha yeşil ve yaşam alanları fazla olan bir ilçe yapma hedefimizkapsamında yeşil alan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılında 150 binmetrekare alanda 24 yeni parkı ilçemize kazandırdık ve 2023 yılında daplanlamamız dahilinde yaklaşık 100 bin metrekare alanda 20 yeni park daha yapıpyeşil alan oranımızı katlayacağız. Bu doğrultuda yapımını tamamladığımızparklarımızı da yaza yetiştirmek için park ve bahçeler ekiplerimiz yoğun birçalışma gerçekleştiriyor. Yeni parklarda ağaçlandırma, gübreleme ve çevredüzenleme çalışmalarıyla yaz aylarında insanların oturup dinlenebileceği yeşilalanları oluşturmayı planlıyoruz.”

KaraköprüBelediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park düzenleme, ağaçlandırmave çimlendirme çalışmaları yeni parklarda ve bakım yapılması gereken tümparklarda gerçekleştirilecek.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Beyazgül: Şehrimizi hep birlikte tekrar ayağa kaldıracağızÖnceki Haber

Başkan Beyazgül: Şehrimizi hep birlikte...

Büyükşehir Belediyesinden bakıma muhtaç, engelli ve yaşlılara her gün iftar yemeğiSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesinden bakıma muhtaç,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar