Şanlıurfa
DOLAR32.3192
EURO34.8418
ALTIN2416

Ülkenin her yerinde çocukları mutlu ediyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkenin her yerinde çocukları mutlu ediyorlar
Abone ol
Zonguldak’ta faaliyet gösteren İnsanlık İçin Elden Ele Derneği il içinde ki faaliyetlerinin yanı sıra, özellikle ülkenin çeşitli illerinden çocuklar için gelen taleplerede yetişmeye çalışıyor. 

Zonguldak’ta faaliyet gösteren İnsanlık İçin Elden Ele Derneği il içinde ki faaliyetlerinin yanı sıra, özellikle ülkenin çeşitli illerinden çocuklar için gelen taleplerede yetişmeye çalışıyor. 
Geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul Merkezli Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında Urfa’da eğitim gören çocuklara kırtasiye desteğinde bulunan dernek, bu kez Eyyübiye ve Hilvan’da eğitim gören çocuklara bot ve mont desteğinde bulundu.
Urfa da iki, Mardin’de bir okul olmak üzere toplam üç okulda yaklaşık 150 ihtiyaç Sahibi çocuğa bot ve mont desteğinde bulunan İnsanlık İçin Elden Ele Derneği Başkanı Bilgin Bayat Güney Doğu’yu ve insanlarını çok seviyoruz. Urfa’ya ikinci gelişimiz. Dün Mardin’deydik. Geçen ay Van’da idik. Ülkemizin heryeri bizim. Özellikle çocuklar bizim hassas noktamız” sözleriyle yardımlara devam edeceklerini belirtti. 

Destek paketlerini dernek başkanı Bilgin Bayat ve Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Akdoğan bizzat kendileri teslim ettiler.
SADECE ZONGULDAK DEĞİL, ÜLKEMİZİN HER YERİNDE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Başkan Bayat konuya ilişkin olarak açıklamasında “ Dernek olarak 9 aylık sürede elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine umut olmaya çalıştık. Zonguldak’ta bize talepte bulunan hemen hemen herkese olumlu cevap verdik ve sıkıntılarını bir nebze azalttık. Özellikle bu destekleri ve yardımları yaparken muhtarlarımızla ve kurum yetkilileri ile istişare halinde oluyoruz. Zonguldak’ın yanı sıra güzel ülkemizin çeşitli yerlerinden de talepler geliyor. Özellikle Doğu illerinde okuyan öğrenciler çok zor şartlarda eğitim görüyorlar. Bizde burada Kİ çocuklarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Urfa ve Mardin’e geldik. 
Güneydoğu illerindeki çocuklara destek yapmamızın önünü açan ve bize yol gösteren Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi Başkanı Sinan Özbilgi’ye de teşekkür etmek istiyorum. 
BİZ SADECE VESİLEYİZ
Bu destekleri yapmamızda başta maddi ve ayni olarak bize destek veren bağışçılarımıza, yönetim kuruluma ve gönüllü ekibime çok teşekkür ediyorum. Biz sadece Aracıyız ve vesile oluyoruz. Asıl pay hayırsever ve bağışçılarımızın. Ve şunu hatırlatmak istiyorum. Paylaştıkça çoğalır. Lütfen duyarlı olalım.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Harran Üniversitesi yeni rektörünü arıyor!Önceki Haber

Harran Üniversitesi yeni rektörünü arıyo...

Başkan Aslan’a Bini İcil Aşiretinden Büyük DestekSonraki Haber

Başkan Aslan’a Bini İcil Aşiretinden Büy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar