Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Şıldak Teknoloji Bakanını ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak Teknoloji Bakanını ziyaret etti
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın Ankara’da temasları sürüyor. Şıldak’ın başkanlığındaki heyet Karacadağ’da yenilenebilir enerji konusunu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır ile görüştü.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın başkent Ankara’dakitemasları devam ediyor. Vali Şıldak’ın başkanlığındaki heyet,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet FatihKacır'ı ziyaret etti.

Şıldak, Karacadağ’da bulunan Yenilenebilir EnerjiEndüstri Bölgesi için yaptıkları görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından şupaylaşımda bulundu:

 “Valiliğimizinkoordinasyonunda kuruluş süreci devam eden Şanlıurfa Karacadağ YenilenebilirEnerji Endüstri Bölgesi çalışmaları kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanımız SnM. Fatih Kacır'ı ziyaret ederek projenin aşamaları ve yapılacak sanayiyatırımları konusunda istişarede bulunduk. Bakanımıza projemize vermiş olduğudesteklerden dolayı teşekkür ediyorum”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçakale’de ulaşım modernleşiyorÖnceki Haber

Akçakale’de ulaşım modernleşiyor

HÜDA PAR Urfa’nın sorunlarını tek tek sıraladıSonraki Haber

HÜDA PAR Urfa’nın sorunlarını tek tek s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar