Şanlıurfa
DOLAR32.2255
EURO34.663
ALTIN2390.6

Yerli ve Milli Parti ilk il başkanlığını Urfa’da açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yerli ve Milli Parti ilk il başkanlığını Urfa’da açtı
Abone ol
Yerli ve Milli Parti, Genel Başkan Teoman Mutlu ve partililerin katılımıyla bugün Şanlıurfa’da ilk il başkanlığını açtı. Genel Başkan Mutlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Neden önce Şanlıurfa’dan başladık? Çünkü burası kutsal bir şehir, Hz. İbrahim’in torunlarını görmek, sizin hayır dualarınızı almak için açılışı bu şehirden başlattım.” dedi.

Yerli ve Milli Parti ilk ilbaşkanlığını düzenlenen açılış töreniyle Şanlıurfa’da açtı.

Törene Genel Başkanı Teoman Mutlu’nun yanı sıra  Yerlive Milli Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdulvahap Toprak ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan Mutlu, “Nedenönce Şanlıurfa'dan başladık? Çünkü burası kutsal bir şehir, Hz. İbrahim'intorunlarını görmek, sizin hayır dualarınızı almak için açılışı bu şehirdenbaşlattım.” dedi.

Mutlu, partinin, dürüst,namuslu ve donanımlı insanlarla birlikte iktidara yürüyeceğini ve Türkiye'ninbağımsızlığını ve egemenliğini koruyacağını söyledi.

Partiyi kurma nedenleriniaçıklayan Mutlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Liderler bitmiş, partilerbitmiş, en kötüsü halkımızın umutları tükenmiş. Demokrasimizin vecumhuriyetimizin üzerini kara bulutlar kaplamıştır. Böyle bir ortamda, herkescanından bezmişken Yerli ve Milli Partimizi kurduk. Ben ve arkadaşlarım nedenbir parti kurduk? Biz de işimize gücümüze bakar, eğlencemize dalardık. Amaiçimizdeki asil kan buna izin vermedi. Atatürk'ümüzü düşündük. İstiklal Harbinegirdiğinde elinde hiçbir gücü yoktu. Damarlarındaki asil kana ve büyükmilletimize güvendi, cumhuriyetimizi kurdu. Ve bize emanet etti. İşte, buemaneti korumak bizim borcumuzdu. Bugün Şanlıurfa'mıza, bu kutsal şehre, bupeygamberler şehrine bunun için geldik. Vatanımıza, atalarımıza vetorunlarımıza vatan borcunu ödemek için geldik.”

“Neden önce Şanlıurfa'danbaşladık? Çünkü burası kutsal bir şehir, Hz. İbrahim'in torunlarını görmek,sizin hayır dualarınızı almak için açılışı bu şehirden başlattım. “ diyen Mutlukonuşmasını şöyle sürdürdü:

“Her hafta bir il açacağız.Adım adım iktidara yürüyeceğiz. Önce parti gibi parti olacağız. Dürüst, namusluve donanımlı insanlarla yürüyeceğiz. Bizim yalanla dolanla işimiz olmaz. Biziminançlara saygılı olmayan insanlarla işimiz olmaz. Ben demeyeceğiz, biz diyeceğiz...Hep el ele, gönül gönüle, samimi ve candan olacağız. Her büyük iş, bir tekadımla başlar. Bugün işte o ilk adımı, sizlerle atıyoruz... Bugün bir il açtık.Yarın tüm illeri açacağız. Umut olacağız, ışık olacağız. “


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da sağlıkta şiddetÖnceki Haber

Urfa’da sağlıkta şiddet

Akçakale sınırında deprem!Sonraki Haber

Akçakale sınırında deprem!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar