olay sağ
olay sağ
Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

25 İlde DEAŞ Operasyonu: 125 Şüpheli Yakalandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
25 İlde DEAŞ Operasyonu: 125 Şüpheli Yakalandı!
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu sabah 25 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı 125 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre; Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıkları ile İl Emniyet Müdürlüklerince gerçekleştirilen operasyonlar; Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bursa, Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Mardin, Mersin, Uşak, İstanbul, Niğde, Sakarya, Kastamonu, Kocaeli, Hakkari, Osmaniye, İzmir, Iğdır, Nevşehir, Erzurum, Denizli, Kırklareli, Şanlıurfa ve Yalova’da düzenlendi.

 

Operasyonlar kapsamında 125 DEAŞ terör örgütü şüphelisi gözaltına alındı.

 

Bakan Yerlikaya açıklamasında, “Kardeşliğimize, birliğimize ve beraberliğimize kastedenler, inancımızı istismar etmeye çalışanlar ve değerlerimize saldıranlar; karşılarında devletimizin kudretini ve milletimizin birliğini bulacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Yetkililer, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

 

#TürkiyeninHuzuru ??


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Harran Üniversitesi’nden Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime AraÖnceki Haber

Harran Üniversitesi’nden Olumsuz Hava Ko...

Şanlıurfa’da Son 57 Yılın En Yoğun Kar Yağışı BekleniyorSonraki Haber

Şanlıurfa’da Son 57 Yılın En Yoğun Kar Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar