Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Anadolu Basın Birliği’nden gazetelere teknik destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Basın Birliği’nden gazetelere teknik destek
Abone ol
Anadolu Basın Birliği Genel Merkezi, Basın İlan Kurumu’nun trafik şartlarını sağlamaları konusunda Anadolu’daki gazete ve internet sitelerine teknik destek veriyor. Merkezi Ankara’da bulunan Anadolu Basın Birliği’nin Genel Merkezi’ne yada Anadolu’daki şubelerine başvuru yapan dernek üyeleri bu destekten ücretsiz faydalanabilecek.

Basın İlan Kurumu’nun 1 Ekim tarihi itibariyle internet sitelerinde trafik şartlarını uygulamaya başladığını belirten Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı M.Bora Zor, bu süreçte dernek olarak Anadolu Basını’nın yanında olacaklarını söyledi.

ÜYELERİMİZE ÜCRETSİZ TEKNİK DESTEK VERİYORUZ

İlan yayımlama hakkı durdurulan internet sitelerinin önünde 6 aylık bir süreç olduğunu belirten Bora Zor,  “Bilindiği üzere Basın İlan Kurumu 1 Ekim itibariyle trafik şartını yerine getiremeyen internet sitelerinin ilan yayınlama haklarını durdurmaya başladı. Bu internet siteleri 6 aylık bekleme sürecinin ardından, şartları yerine getirmeleri halinde tekrar ilan yayımlama hakkına kavuşacaklar. 6 aylık süreçte şartları yerine getiremedikleri takdirde ilan yayımlama haklarını tamamen kaybedecekler.

Biz Anadolu Basın Birliği Derneği olarak, üyelerimizin bu zorlu sürecinde yanında olacağız. Talep eden üyelerimize teknik destek konusunda yardımcı olacağız. Derneğimize başvuran üyelerimiz, internet sitelerinin ön teknik değerlendirme raporunu derneğimizden ücretsiz olarak alabilirler.” dedi.

UZMAN DESTEĞİ KONUSUNDA DA YARDIMCI OLACAĞIZ

İnternet sitelerinin trafik şartlarını yerine getirmek için alacakları teknik destek konusunda da yardımcı olacaklarını belirten Zor, “ Anadolu Basın Birliği, yine bu süreçte teknik destek almak isteyen gazetelerimizin, uzman şirketlerle irtibata geçmesi ve bu hizmetlerden indirimli olarak faydalanması konusunda da yardımcı olacaktır.” dedi.

Zor, bu desteklerden faydalanmak isteyen üyelerin, şehirlerindeki mevcut şubelere ve Anadolu Basın Birliği’ne başvurabileceğini sözlerine ekledi.

Destek almak isteyen üyeler, http://anadolubasinbirligi.com/iletisim-2.html adresi üzerinden de başvuru yapabilirler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da uyuşturucu satıcılarına şok! 502 gözaltı...Önceki Haber

Urfa’da uyuşturucu satıcılarına şok! 502...

Şanlıurfa’da düğünlerde havaya ateş edenlere 6 silah el konulduSonraki Haber

Şanlıurfa’da düğünlerde havaya ateş eden...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar