Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Baydilli’den Ramazan mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Baydilli’den Ramazan mesajı
Abone ol
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayının gelişi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bu mübarek ayın İslam âleminde huzur ve güzelliklere vesile olmasını diledi.

KaraköprüBelediye Başkanı Metin Baydilli 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelişidolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli Ramazan ayının huzurve sevincinin tüm İslam âlemine yayılmasını dilerken, bu mübarek ayınFilistin’deki mazlumların kurtuluşuna vesile olması duasında bulundu.

BaşkanBaydilli Ramazan ayı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Yine birRamazan ayına kavuşmanın mutluluğunu, heyecanını ve huzurunu yaşamaktayız.Şüphesiz ki Ramazan-ı Şerifin bereketi ve huzuru İslam âlemine güç verecektir,umudunu tazeleyecektir. Bu mübarek ayın gelişiyle birlikte manevi atmosferimizdaha da güçlenecek, birlik ve beraberliğimiz pekişecektir.

Ramazan,sabır ve dayanışma ayıdır. Bu ayda oruç tutan her bir vatandaşımızın, güçlüiradesiyle sadece açlık ve susuzlukla değil, aynı zamanda sabır ve hoşgörüyledolu bir ruh hâline büründüğünü görmek, toplumumuz adına büyük bir mutlulukkaynağıdır.

Bu anlamlıayın başlamasıyla birlikte, içtenlikle temenni ediyorum ki Ramazan ayı boyuncakardeşlik duygularımız daha da pekişir, paylaşmanın önemi bir kez dahahatırlanır ve birlikte yaşamanın değerine daha çok sarılırız. Birlikte iftarsofralarında buluşup dualarımızı birlikte ettiğimiz bu ay, bizi birbirimizedaha da yakınlaştıracaktır.

İnsanlararasındaki yardımlaşma ve dayanışma ruhu, Ramazan ayında daha da belirgin birşekilde ortaya çıkıyor. Bu ayın bereketini ve rahmetini değerlendiripgaribanları gözetelim, yalnızların ve yaşlıların sofrasına ortak olup birlikteiftar edelim.

Filistin’de,Gazze’de siyonist katillerin zulmü altında olan Müslüman kardeşlerimiziunutmadan dualarımızda yer verelim. İnşallah bu Ramazan ayı oradakikardeşlerimizin kurtuluşuna ve zalimlerin perişan olmasına vesile kılınacaktır.

Bu duyguve düşüncelerle; Ramazan ayını tüm İslam âleminin ve ülkemizin huzur ve bereketiçinde geçirmesini Allah’tan diliyorum. Tüm hemşerilerimin Ramazan-ı Şerif'inien içten duygularımla kutlar, dualarınızın kabul olmasını temenni ederim.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir gençlik merkezleri gençlerin uğrak adresi oluyorÖnceki Haber

Büyükşehir gençlik merkezleri gençlerin...

İki ilde art arda deprem!Sonraki Haber

İki ilde art arda deprem!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar